Ausztráliában most telet vagy nyarat tartanak?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy ugye időjárás tekintetében nyár van, de az ottani emberek ilyenkor mit mondanak? január van és tél, de ez a meleg, vagy ott ilyenkor azt mondják, hogy január van és nyár?2021. jan. 13. 05:56
2/13 A kérdező kommentje:
Tudom, csak hogy akkor az ottaniak ilyenkor azt mondják, hogy épp nyár van náluk? :)
2021. jan. 13. 07:16
3/13 anonim válasza:
Miért, szerinted mit kellene mondaniuk? Természetesen ilyenkor ott nyár van és annak is nevezik!
4/13 A kérdező kommentje:
Hát ha tudtam volna nyilván nem kérdezem, és ahogy írtam csak amiatt votl a kéárdés, hogy ugye ugyanúgy januárt írnak.
2021. jan. 13. 08:40
6/13 anonim válasza:
Miért, te most nyarat mondasz itt, mert Ausztráliában (meg az egész déli féltekén) nyár van???
Ugyanannyira lenne logikus!
7/13 anonim válasza:
A négy évszak nincs meg mindenhol. Kiterjedése nagyon nagy, így van, ahol van tavasz, nyár, ősz és tél is. Ott a nyár december, január, február. A trópusi részeken most nedves évszak van egészen áprilisig
8/13 anonim válasza:
Négy évszak a mérsékelt övi részein van.
9/13 anonim válasza:
Azert, mert a karacsonyt nem nevezik punkosdnek, se a januart juliusnak, attol meg a nyarat nyarnak.
10/13 anonim válasza:
Nem tartanak semmit, nyár van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!