Kezdőoldal » Utazás » Ausztrália » Auckland vagy Melbourne az...

Auckland vagy Melbourne az érdekesebb egy 3 hetes hosszúhétvégére?

Figyelt kérdés

Sziasztok üdvözlök mindenkit.

Az élet úgy adta ,hogy lehetőségem lesz megnézni egy nagyontávolkeleti országot.

Ezekből rögtön kiszűrtem a levét, ami nem érdekelt rá sem bagóztam.

Maradt Auckland és a falvak körülötte, és Melbourne .

Melyik az érdekesebb?

Nem azért nem megyek mindkettőbe mert nem tehetném meg, nem erről van szó, csak úgymond ha túl sok élmény összzekeveredik lesz az egészből egy massza, jön hogy az ember magát fölakassza.

Válaszokat előre is köszönöm,

Árpád

2020. máj. 1. 17:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én mindkettőben voltam:Auckland ehez üres de maga az északi sziget csodálatos akár egy évet el lehet ott utazgatni

Melbourne jobb ha csak a város érdekel és annak közelébe is vannak természeti látnivalók de ebben a tekintetben NZ sokkal jobb

Ja és Melbourne időjárása sokkal kiszámithatatlanabb: ha a sivatag felől fúj a szél 40 fok van, ha az Antarktisz felől akkor rohadt hideg én NZ egész északi szigetét választanám

2020. máj. 13. 18:27
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Hobart.
2023. jún. 23. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!