Egyiptom valóban veszélyes mostansás?
Nem így van!
Ugyanis ha a konzuli szolgálat nem tartja biztonságosnak az utazást oda, akkor NEM a te hibádból mondod vissza, ergó visszajár a pénzed.
Kérdezz meg egy jogászt, ne az irodát.
" ott most rendszeresen lőnek"
Hát ez az!
A kérdező nem attól tart ahol rendszeresen lőnek,
hanem ahol rendszertelenül.
:).
Akinek ennyi esze van, nem tudom hogy szed össze nyaralásra... Egyáltalán nem irigység, én is megyek júliusban, mondjuk szerény európai partokon fogok vergődni, de komolyan nem értem, ha valaki írni se tud normálisan és még esze sincs ahhoz hogy mérlegelni tudja, hogy hova nem szabad menni, pénz vagy élet a fontos.. Hát hihetetlen.
Lehet utálni, lepontozni, nyugodtan, attól még ez igaz marad.
Hogy válaszoljak is... NE menj.
Eleve nem is fizettem volna be, hisz hasmenés, hányás, nem tudod melyik oldaladdal közelíts gyorsabban a ec-hez, plusz még ez a másik dolog is... Jesszusom
Milyen megnyugtató lehet, mikor iszod a kedvenc koktélod a medencében és látod, hogy fegyveres őrök mindenütt...
Annyi hely van még....
14-es válaszoló, tudom, off, de szerinted Marokkó miért igényelt több körültekintést?
Én voltam ott és semmi baj nem volt, nagyon élveztem, maximum a gyomorrontás kockázata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!