Kezdőoldal » Utazás » Afrika » Egyiptom valóban veszélyes...

Egyiptom valóban veszélyes mostansás?

Figyelt kérdés
Júli 10 utaznánk de nagyon félek
2019. jún. 20. 17:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
57%

Nem így van!

Ugyanis ha a konzuli szolgálat nem tartja biztonságosnak az utazást oda, akkor NEM a te hibádból mondod vissza, ergó visszajár a pénzed.

Kérdezz meg egy jogászt, ne az irodát.

2019. jún. 20. 20:57
 12/20 anonim ***** válasza:
2019. jún. 20. 21:00
 13/20 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat. Nagyon hasznosnak talaltam. Varok par napot lassam hogy alakulnak a dolgok
2019. jún. 20. 21:29
 14/20 anonim ***** válasza:
88%
A Sínai-félsziget meg Szuez déli része sokkal biztonságosabb, mint bármi más. Én maximum azért nem mennék júliusban, mert élhetetlenül meleg lesz. Amikor Kurdisztánban voltam pár éve, mindenki hüledezett, hogy mennyire őrült vagyok higy Irakba utazom. A világon semmi nem történt, egy marokkói út ezerszer frusztrálóbb és nagyobb körültekintést igénylő. Én nem rettegnék. A térségből jelenleg Szudán az, ahova tényleg nem utaznék, ott most rendszeresen lőnek Khartoumban.
2019. jún. 21. 08:43
 15/20 anonim ***** válasza:

" ott most rendszeresen lőnek"

Hát ez az!

A kérdező nem attól tart ahol rendszeresen lőnek,

hanem ahol rendszertelenül.

:).

2019. jún. 22. 14:44
 16/20 anonim ***** válasza:
17%

Akinek ennyi esze van, nem tudom hogy szed össze nyaralásra... Egyáltalán nem irigység, én is megyek júliusban, mondjuk szerény európai partokon fogok vergődni, de komolyan nem értem, ha valaki írni se tud normálisan és még esze sincs ahhoz hogy mérlegelni tudja, hogy hova nem szabad menni, pénz vagy élet a fontos.. Hát hihetetlen.

Lehet utálni, lepontozni, nyugodtan, attól még ez igaz marad.

Hogy válaszoljak is... NE menj.

Eleve nem is fizettem volna be, hisz hasmenés, hányás, nem tudod melyik oldaladdal közelíts gyorsabban a ec-hez, plusz még ez a másik dolog is... Jesszusom

2019. jún. 22. 21:38
 17/20 anonim ***** válasza:
*Wc-hez
2019. jún. 22. 21:39
 18/20 anonim ***** válasza:
91%
Én tavaly voltam kétszer. A turistákat úgy védik mint az aranyat, ha a legforgalmasabb üdülőváros egyikébe mész, nem hiszem, hogy bajod esik. Az egyik szállodában ahol voltam a parton gépfegyveres őrök álltak (ahol vége a szállodaláncnak, ez lehetett a másiknál is, csak annál nem néztem meg), és a bejáratnál is vannak őrök + fémdetektoros kapu. Ha bármi kérdésed van írj nyugodtan. :)
2019. jún. 24. 14:49
 19/20 anonim ***** válasza:

Milyen megnyugtató lehet, mikor iszod a kedvenc koktélod a medencében és látod, hogy fegyveres őrök mindenütt...

Annyi hely van még....

2019. jún. 28. 08:13
 20/20 anonim ***** válasza:

14-es válaszoló, tudom, off, de szerinted Marokkó miért igényelt több körültekintést?

Én voltam ott és semmi baj nem volt, nagyon élveztem, maximum a gyomorrontás kockázata.

2019. júl. 16. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!