Dubai vagy Kanári szigetek?
Engem elkeserít a kérdésed. Olyan, mintha azt kérdeznéd, tokaszalonna, vagy alma.
Mielőtt félreérted, mindettőt szereti valaki, mert mindekettő fogy a boltokban.
Szóval olyan a kérdésed, minha egy ufó tette volna fel, aki semmit nem tud a világrül, csak azt, hogy mindkét helyen van tenger.
A kérdés nem az, zsír vagy vitamin, hanem neked mi kell azon túl, hogy szép kék tenger. Meg hogy vinnél egy vernyákolót is magaddal.
Amit én személy szerint tuti nem vinnék sehova. De ezért egészen biztosan le leszek pontozva itt.
Pujával?
Kanári.
Ráadásul Dubai anyagilag is más szint.
1.5 gyerekkel a Balatonnál messzebbre ne tessünk már menni. Főleg, hogy a kérdésből nyilvánvaló, hogy sima Facebookos parasztvakításra kell csak az utazás.
Ha már muszáj, akkor a Kanári-szigetek inkább gyerekbarát, oda viszi a purdékat az összes 4-es IQ-jú brit, akiknek csak erre futja a segélyből (mármint abból a részéből, amit nem amfetaminra költöttek).
"Márciusban masfel eves gyerekkel melyik uticel jobb?"
"Afrika"
Mivel jelenleg már április van, így lekéstetek Afrikában a kanári vagy dubai oroszlános szafariról
A helyedben a -másfél éves- gyerektől kérnék tanácsot, talán neki némileg több a sütnivalója...
Földrajzilag a Kanári-szigetek Afrikához tartoznak.
Én Dubaiba mennék gyerekkel. Ott márciusban is lehet fürdeni. Mi is akkor voltunk pár éve.
A Kanárin sose melegszik fel ennyire a víz, még nyáron se. Márciusban mindenképp hideg. Max kirándulni tudtok.
Dubaiba is rengeteg a látnivaló. Mi metróval közlekedtünk.
Egyébként nem feltétlen üvölt egy másfél éves. Mi 2 gyerekkel szoktunk menni. A kicsivel tavaly nyáron repültünk 3 órát. 9 hónapos volt. Átaludta...
Ősszel is repültünk velük. Ekkor a kicsi 1 éves volt. 4 órás út volt. Azt is átaludta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!