Kezdőoldal » Utazás » Afrika » Mi történik, ha egy meleg...

Mi történik, ha egy meleg házaspár Nigériába utazik?

Figyelt kérdés
Nigériában a homoszexualitást a törvény bünteti. Tehát ha egy hivatalosan házas külföldi meleg pár odautazik, egyből bebörtönzik őket?

2019. ápr. 11. 13:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Hivatalosan homoszexualiskent hazas meg Magyarorszagon sem lehetsz pl. Olyan helyeken meg ahol tilos, ertelemszeruen a sajat testi epseg erdekeben megfeleloen kell viselkedni.
2019. ápr. 11. 13:45
 2/11 A kérdező kommentje:

tehát mivel a törvény el sem ismeri, ezért nem is veszik figyelembe? csak akkor intézkednének, ha tettlegesség lenne?

amúgy a kérdés elméleti

2019. ápr. 11. 14:05
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
E kérdés megvalaszolasahoz ismerni kellene az ottani törvényeket. Pl nem mindegy, hogy konkrétan a homoszexuális identitás vállalását, kinyilatkoztatását bünteti a törvény vagy mondjuk az azonos neműek csókját. Előbbi esetben az ország környéket is érdemes elkerülni, nehogy kiderüljön az identitásuk, utóbbi esetben meg másfél méter távolságot kell tartaniuk egymástól és kész.
2019. ápr. 11. 14:11
 4/11 anonim ***** válasza:
90%

Nem tudom, de az útlevél feltűnteti egyáltalán az ember házasságát? Mert ha nem, akkor erről így ennyit...

Amúgy sem ismeri el egyik-másik ország, törvény, vallás a másik ország, törvény, vallás házasságát, úgyhogy szerintem eleve le se tojják, mert nincs mit. Ilyen alapon beutazhat oda olyan is, akinek nyolc felesége van, és akkor abból kiválasztasz 7-et, akit nem ismersz el?

A másik pedig az, hogy a legtöbb ilyen "buta" országban, tényleg azt hiszik, hogy nem létezik homoszexuális állapotú ember, csak olyan, aki "rossz cselekedetet" követ el. Ebből az következik, hogy magát a tettet büntetik, nem az állapotot, számukra, ha valaki állítólag vagy saját bevallása szerint homoszexuális, az nem az, mert ilyen nem létezik, csak az, akit tetten (dugáson) érnek, akkor is, ha épp heteró csinálja jó pénzért. Na akkor az homoszexuális. Mit gondolsz, nőket mért nem börtönöznek be ugyanezért a legtöbb homofób országban? Mivel két nő nem tudja megdugni egymást, így nem tudnak homoszexuálisok sem lenni. Nem tudnak bűnös cselekedetet végrehajtani sem. Mert ugye az szerintük mindössze egy elkövetett rossz cselekedet, nincs olyan, hogy az ember eleve olyan.

Meg aztán külföldi állampolgárok börtönözgetésével / kivégzésével kapcsolatban sokkal inkább az a szempont - pláne, hogy az konkrétan semmit nem követett el ellenük -, hogy akarnak-e direkt nemzetközi feszültségeket kelteni, vagy inkább nem jó az nekik.

2019. ápr. 11. 14:12
 5/11 anonim ***** válasza:
90%

Nem, mert senki se tudja hogy házasok az útlevél alapján.

Annyi eszük csak van hogy nem az utcán élnek szexualis életet tehát viselkedjenek úgy mint 2 haver

2019. ápr. 11. 15:17
 6/11 anonim ***** válasza:
93%

Szia!

Szerintem a Nigériai kormány bisztosan nem fog összetűzésbe keveredni a magyar kormánnyal ezért szerintem nyugodtan utazhatswz ha akarsz!

2019. ápr. 12. 15:50
 7/11 anonim ***** válasza:
93%
Hol a válaszom???
2019. ápr. 12. 15:57
 8/11 anonim ***** válasza:
93%
Rohadt egyszerű: menj el a pároddal ilyen helyre úgy hogy nem smároljátok össze egymást.. Az meg kit érdekel hogy házasok vagytok-e vagy nem, ha csak turistáskodtok egy adott helyen?
2019. ápr. 12. 16:13
 9/11 A kérdező kommentje:

#6, #8:

heteroszexuális nő vagyok, a kérdés (mint már mondtam is) elméleti. tehát nem praktikus tanácsokra vagyok kíváncsi.

2019. ápr. 12. 17:47
 10/11 A kérdező kommentje:
#7 amennyiben a te kommented tartalmazta a "homárkodás" szót, azt lepontoztam
2019. ápr. 12. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!