Marokkóban az Atlanti-óceáni tészen a tengerpart milyen? Homokos, sziklás? S általában véve, mik a tapasztalataitok, akik nyaraltak már ott?
Szia!
Szerintem Neked nem kellene a válaszadóknak megmondanod hogy szerinted mi a jó mert ha azt Te tudnád akkor nem kérdeznél itt !!!
De kérdezel ezért ne oktassál ki senkit se.
De hogy válaszoljak is a kérdésedre mi homokos parton voltunk. De nekem nem tetszett. Pedig igazi világjárók vagyunk :) Nem tetszett az ottani kultura ami kulturálatlanságot takar.De tudod én elég egyszerű lény vagyok és nekem az se tetszik ha valaki elmegy valahova és arra kíváncsi hogy homokos-e ott a tenger. Ez olyan primitiv.!
Már megint kioktatol. Pedig az egyszerűség temagad vagy!
Elutaznál 4000 kilómétert és arra vagy kiváncsi, milyen ott a part.
A te dolgod de tudd meg hogy amilyen az adjonisten olyan lesz a fogadjisten!
Kioktatooool:DDD Jó végem.
Szotyolka, neked elgurult reggel az a bizonyos gyógyszer?
Vannak mindenféle partok. Ha beutod a neten tudsz olvasni.
Mi Agadiron voltunk, kellemes volt a part,nem volt olyan sok szikla. Kaja is finom. Emberek nagyon baratsagosak,persze tudni kell,hogy fokent hasznot latnak naiv turistakban! Jo utat :)
p.s Büdöspistirõl van repcsi Agadirba. A wizzair oldalan kukkolhatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!