Mennyibe kerül egy kétfős afrikai utazás?
Figyelt kérdés
Szülőket szeretném meglepni vele, nagyon régóta oda vágynak. Kb egy 10 napos nyaralás lenne, programokkal, utazással. Úgy szeretném, hogy nekik szinte semmit ne kelljen fizetni.( repülő,szállás, étel-ital)
Hol lehet ilyen ajanlatokat keresni?
Köszönöm a segítséget!
2018. júl. 4. 11:54
2/17 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy Egyiptom vagy Dél-Afrika. Ilyen esetben én utazási irodát választanek, főleg ha màr idősebbek a szüleid. Neten van egy halom ajánlat.
3/17 anonim válasza:
Nehéz szívvel mondom, de ha neked annyi eszed sincsen, hogy egy alapvető guglis keresést megcsinálj, szegény szüleid még nehezbb helyzetben lesznek, ha mégis vennél valami gagyit.
Hiszem, hogy az alacsony IQ örökletes is.
5/17 anonim válasza:
Marokkót meg lehet úszni két főre 150-ből is egy csomó aktív programmal, Madagaszkárba meg mondjuk tolj mögé egy nullát. Szóval nem mindegy hogy Afrika melyik részére mennek.
6/17 D. Brasco válasza:
Nálad fizetős lett a google?!?
7/17 A kérdező kommentje:
Ha nem tudtok rendes valaszt adni, csak ilyen lesajnaloakat, miert valaszoltok? Mivel erdemeletem ki, hogy alacsony IQnak nevezz? Szegyeld magad! Tudom, higy vannak utazasi irodak, de nagyjaboli arra akartam kerdezni. Ezert tart ez az orszag ott ahol! Senki nem ert semmihez, de a masikba bele tudtok kotni! Gratulalok ti kis googlesek...
2018. júl. 4. 17:11
8/17 anonim válasza:
Sokkal inkább azért tart itt ez az ország, mert a nagy többség egy szaros google kereséshez is életképtelen.
9/17 A kérdező kommentje:
Szerintem meg azert, mert a tobbseg olyan ostoba hogy egy sima kerdest nem ert meg.
2018. júl. 4. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!