Lázasan, influenza tüneteivel Egyiptomba utazni necces?
Jelen esetben a legbölcsebb dolog otthon maradni, mert egyrészt másokat is megfertőzöl a gépen meg a buszon, másrészt lázasan nem sokat fogsz èlvezni az egészből. Persze te ismered magadat, ha vannak bevàlt gyógyszerek és az immunrendszered is gyorsan dolgozik, az első pàr napot leszámítva kisüthet valami jó is a dologból - de ez esetben is felelőtlenség ez az utastársaidra nézve. Legalább mások nyaralását ne szúrd el...
Gyors kúrát leginkább az orvosod vagy te magad tudsz kitalálni, korábbi tapasztalatból, bár ugye az influenzatörzsek változnak, így a tavalyi módszer nem biztos, hogy bevàlik.
Tanulságok:
- érdemes lemondási biztosítást kötni
- megéri beadatni az influenza elleni védőoltàst
- utazás előtti hetekben rengeteg vitamint kell fogyasztani és kerülni a tömeget, betegeket
Köszönöm. Remélhetőleg gyorsan helyrejövök és azt is remélem mind a két hetem nem lesz elszúrva!
Nem igazán voltam még influenzás,úgyhogy fogalmam nincs mi segítene! :(
Hat ez szivas. Ez nekem is nagy param. Ezert nem is nagyon merek telen utazni. Max spontan. Par hete olyan szarul voltam, csak fetrengtem allo nap, meg nyuglodtem. Es pont ez jutott eszembe, mekkora szivas, ha vki ilyenkor utazik.
Bocsi, h nem tudok jo tanacsot adni, sztem erre nincs. 2 het nyaralast lemondani....hat az megint csak szopokanyaloka.. sajnalom :(
Nem, nem szeretnem, nem örülnék neki, de aki fogekony ra, itt is, ott is elkaphatja!
Lehet amugy nem is influenza, csak sima megfazas, mert csak lázam van, semmi mas bajom nincs!
2hetes nyaralast semmikepp nem mondok le, honapok ota erre varok!
Kerdesem inkabb arra iranyult volna, kisse legyengult immunrendszerrel mennyire veszélyes, hiszen ott meg az egyebkent egeszsegesek is sokszor elkapnak valami nyavajat! :(
Ha valoban csak laz, akkor rubophennel el lehet lenni, sokat segit a kozerzeten.
Ott leginkabb hasmenes, ami jellemzö. Es csak az ottani szer hatasos ellene. Ha jol emlekszem Antinal a neve. Mi vettunk a patikaban, szedtuk is, nyaralas alatt nem is volt semmi gond. Viszont csak kicsinalt, mert miutan haza jottunk meg 3-4 heig is gondjaim voltak.. de ezt most inkabb nem reszletezem :)
Igen, fogekonysag kerdese, mert csaladon belul is osszevagy zarva es nem biztos, hogy mindenki elkapja! Anyukamat is en apoltam mikor nagy hasam volt, doki mondta is vigyazzak, el ne kapjam es lám, en megis megusztam!
Ha felelotlenseg ha nem, 200ezret biztos nem hagyok veszni!Te sem es senki sem hagyná, ugyhogy nem kell megjatszani az agyad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!