Kezdőoldal » Utazás » Afrika » Mi a véleményetek Golden 5...

Mi a véleményetek Golden 5 City 5*-os szállodáról Hurghadában? Oda szeretnénk menni!

Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 23:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Mi voltunk a Golden 5-ben. Az ár-szolgáltatás arány egész megfelelő. A reklámokban szereplő szolgáltatások közül: a lanovka soha sem működött, golfkocsit csak a dolgozók használják. A szállás és az ellátás egész jó. Mivel évekkel ezelőtt nyitották meg a hotelt - ez azért már látszik rajta. Az egyiptomi hotelek "csillogása" a megnyitás után egy-pár évvel kezd kopni. Később már nem sokat költenek rájuk.

Snorizni a hotel elötti tengerszakaszon lehet. Sok szépet láthatsz ott a tengeri világból. Ha merülni karsz érdemes bemenni Hurghadába, ott van egy Magyarokból álló búvárutakat szervező csapat.

Még nem néztem az idei árakat, de aki Dubaiba küldött, nem tudja, hogy ennyi pénzért még a Balcsin sem tudsz ilyen szinvonalon nyaralni.

2010. jún. 7. 19:48
 12/16 anonim válasza:
Szia. Igazából ez nem válasz, de mi is ezt a hotelt néztük ki és ide szeretnénk nászútra menni. Azt szeretném tudni milyen benyomásotok volt a szállodáról? azt láttam hogy hatalmas és nagyon szép.
2010. szept. 14. 23:04
 13/16 A kérdező kommentje:
szia!hála Istennek nem ide mentünk,török utat választottunk inkább.Annyit tok róla írni amit én is úgy hallottam...(nem itt)nincs 5 csillag,de 4 is alig,a szobák állítólag nagyon trék,és a kaja is nagyon szar.ezeket az infókat török nyaralásunk alatt szereztem be,egy házaspártól akik nagyon-nagyon megbánták,h oda mentek.Ezért én sem ajánlom...
2010. okt. 3. 23:09
 14/16 A kérdező kommentje:
jah,még valami.írtad hogy láttad képen,nagyon szép és nagy a szálloda! itt a nagy szót emelném ki.a dottó vagy kis vonat,ami fent van a honlapon is lóvéért visz minden hova,ugyan így a golf kocsi,és a felvonó is.tehát rengeteget kéne gyalogolnod cipekedned ahhoz h leérj a partra.jóóó hát ez most nem olyan nagy dolog de nem írja honlap h lóvés a cipelés....
2010. okt. 3. 23:14
 15/16 A kérdező kommentje:
hiszen all inc.!!!(lemaradt)
2010. okt. 3. 23:16
 16/16 anonim válasza:
Köszi szépen a válaszodat de már mi se abba a szállodába megyünk de még mindig Egyiptomba és Hurghadába csak egy másik szállodába :)
2010. nov. 1. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!