Kezdőoldal » Utazás » Afrika » Nílusi hajóutat nyertem a...

Nílusi hajóutat nyertem a Beck utazási irodától. Ugye nem átverés?

Figyelt kérdés
Nem rég kaptam egy levelet a Beck utazási irodából, hogy októberre nyertem egy Nílusi-hajóutat. A Meglepetés egyik rejtvényével... Átverés? Vagy nyugodtan elmehetek? Vihetek magammal egy embert, lehet 18 éven aluli akit viszek?
2010. máj. 10. 18:06
1 2
 11/17 jsebak válasza:
100%
sziasztok,én is nyertem egy 2személyes egyiptomi hajóutat,meg 1éves tagságot a beck-nél (35.000)ft értékben amit nem kell kifizetni.De nekem is nagyon sántít ez a dolog,szerintem biztos hogy a nyakunkba akarnak sózni valamit amiért fizetni kell nem kis összeget.Valakinek van valami infója erről a dologról??
2010. jún. 9. 13:42
 12/17 anonim válasza:
100%
Nekem ma jött az örömhír a kétfős hajóútról, meg valami VIP tagságról. Nagyon szeretek játszani, nyerni is szoktam, de ez messziről bűzlött. Sosem pályáztam náluk semmire, elég valószínűtlen, hogy nyertem valamit. A részletek elnagyoltak, pl. nem említik, hogy miként jutsz el a hajóig, ahol a teljes ellátás kezdődik. Gondoltam, érdeklődöm a neten, hátha hallott róluk valaki. Látom, a fél ország benne van a szerencsés 500-ban. :-) Én ezek után biztosan nem megyek el a díjátadóra, az időm többet ér. Tartsanak neveletlennek, de bizony a válaszlevlapot se küldöm vissza, nem költök rájuk 80 Ft-ot sem. (Bár szerintük 75 Ft-os bélyeg ragasztandó a megjelölt helyre, hát kb. ennyire megbízható a levél többi része is.)
2010. jún. 9. 22:20
 13/17 anonim ***** válasza:
83%
Most már jó lenne, ha valaki feljelentené őket a fogyasztóvédelemnél.
2010. jún. 10. 15:00
 14/17 velmeszin háttörő válasza:
100%
Sziasztok!Én is ma kaptam meg azt a levelet,amiben közölték,hogy megnyertem egy Nílusi hajózást.Ez is 2 fő részére szól.Igaz én nem a meglepetés újságból beküldött rejtvény miatt kaptam,hanem azt írták,hogy az összes vonalas telefon használó közül sorsoltak ki.Először örültem neki,de rámentem a honlapjukra,ahol megtaláltam ezt az oldalt,és már is okosabb lettem.Biztos,hogy nem megyek el a bemutatóra.Ez itt a KÉSZ ÁTVERÉS!
2010. júl. 29. 18:11
 15/17 anonim válasza:

Mi is kaptunk ilyen levelet, be is fizettünk....majd 300ezer ft. Jövő héten indulunk.:))

Volt valaki a 10.én indulók között?? Tapasztalat??

2010. okt. 20. 16:25
 16/17 anonim válasza:

Sziasztok! Mi okt.4-11-ig voltunk. Az volt, amit a papíron láttál. A szállás és a kaja ingyen. A programokért és a repülőútért fizetni kellett, de arra nem is mondta senki, hogy megnyertük.

A kajára és az ellátásra semmi panasz nem lehet.

Víztisztítót vittünk magunkkal, amit a kabin fürdőszobájában bekötöttünk, így a vízre sem volt gondunk. Ez kb. 40€ spórolás, és jobb ízű víz volt! :)

Az idegenvezetéssel már akadtak némi gondok. Első sorban félrefordítások.

A programok ára kicsit ütősre sikerült a belépőjegyek árához képest, de állítólag ez mindenhol így megy. Abu Simbel nekünk 76€/fő volt. A Neten 65€-rt találtam másik neves irodánál, szintén Asszuáni indulással.

Még egy kicsit meglepi volt, hogy utolsó este 7 körül jelentették be, hogy éjfélkor le kell hagyni a kabinokat, és felmenni a fedélzetre. Hajnal kettőkor meg jönnek a buszok. Volt háborgás! Végül éjjel kettőig aludhattunk. Papír szerint reggel hatkor indult a repülő, de nem sokkal 5 után már felszálltunk.

Mindent összevetve érdemes volt kimenni. A kirándulás alatt semmiféle termékbemutató nem volt!

A költsége végül lényegesen alacsonyabbak voltak, mint egy hasonló kirándulás ellátással.

Remélem, hasznosak voltak az információk!

2010. okt. 28. 19:00
 17/17 Riicardo válasza:

Átverés az egész. Ráadásul az én privát telefonszámommal hirdetnek legújabban. -.-'

Garantálom nekik a következő feljelentést.

2011. aug. 11. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!