Nílusi hajóutat nyertem a Beck utazási irodától. Ugye nem átverés?
Mi is kaptunk ilyen levelet, be is fizettünk....majd 300ezer ft. Jövő héten indulunk.:))
Volt valaki a 10.én indulók között?? Tapasztalat??
Sziasztok! Mi okt.4-11-ig voltunk. Az volt, amit a papíron láttál. A szállás és a kaja ingyen. A programokért és a repülőútért fizetni kellett, de arra nem is mondta senki, hogy megnyertük.
A kajára és az ellátásra semmi panasz nem lehet.
Víztisztítót vittünk magunkkal, amit a kabin fürdőszobájában bekötöttünk, így a vízre sem volt gondunk. Ez kb. 40€ spórolás, és jobb ízű víz volt! :)
Az idegenvezetéssel már akadtak némi gondok. Első sorban félrefordítások.
A programok ára kicsit ütősre sikerült a belépőjegyek árához képest, de állítólag ez mindenhol így megy. Abu Simbel nekünk 76€/fő volt. A Neten 65€-rt találtam másik neves irodánál, szintén Asszuáni indulással.
Még egy kicsit meglepi volt, hogy utolsó este 7 körül jelentették be, hogy éjfélkor le kell hagyni a kabinokat, és felmenni a fedélzetre. Hajnal kettőkor meg jönnek a buszok. Volt háborgás! Végül éjjel kettőig aludhattunk. Papír szerint reggel hatkor indult a repülő, de nem sokkal 5 után már felszálltunk.
Mindent összevetve érdemes volt kimenni. A kirándulás alatt semmiféle termékbemutató nem volt!
A költsége végül lényegesen alacsonyabbak voltak, mint egy hasonló kirándulás ellátással.
Remélem, hasznosak voltak az információk!
Átverés az egész. Ráadásul az én privát telefonszámommal hirdetnek legújabban. -.-'
Garantálom nekik a következő feljelentést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!