Marokkó utazás szempontjából biztonságosnak mondható?
Igen biztonságos.
De utazás előtt nem árt tájékozódni hogy azon a környéken milyenek a körülmények, emberek, szokások, hogy ne érjen túl nagy meglepetés. Bár ha nem nyaralóövezetbe mész akkor úgy is lesz meglepetés rendesen :D
Kevésbé civilizált? inkább csak nagyon, nagyon MÁS.
Pont azért írtam hogy sok meglepetés éri az embert, mert egy nagyon kétoldalú ország. Egyre több európaival
Olyan igényes, hangulatos, pazar házak vannak, hogy egy európai ember el se hinné hogy olyan létezik, ha meglátná belülről. Azt hogy ez Marokkóban van, meg főleg nem hinné el.
Sajnos a másik oldala a dolognak az, amire azt mondják hogy civilizálatlan, mert az emberek nem látják az összképet, csak az emberek felszínes életet.
egyébként ha megnézed minden országnak van "civilizálatlan" része.
hogy minek megy valaki oda:mert különleges
én voltam Casablankában,hihetetlenül szép hely.Ha megint lenne rá lehetőségem,biztos nem hagynám ki ;)
"Egy élet nem elég hogy az EU-USA-Kanada-Japán-Ausztrália-Új Zéland országokat végigutazza az ember"
Pl. van, akit az egzotikusabb kultúrák érdekelnek, meg van, aki igényli, hogy gazdag történelme legyen az országnak, amit meglátogat, ne ilyen 200 évnyi (ez alapján USA, Kanada, Ausztrália, Új-Zéland egyből kiesik), plusz az általad felsoroltak az EU-t leszámítva olyan messze vannak, hogy csak a repjegy árából kijön egy marokkói nyaralás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!