Hova tudnánk utazni ketten mindennel együtt 350-400 ezer ft-ból, ahol kristály tiszta a tenger?
Júliusban utaznánk. Hová lenne érdemes?
Legfontosabb a part melletti szálloda, a tiszta tenger, esetleg a sok aktív kikapcsolódás!
Mennyi időre?
Hurghada ilyen, ha bírjátok a meleget.
Az előző kérdésedre nem jött elég válasz?
http://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__europa__7749361-hova-m..
Jó tanács:
Ha egyénileg oldjátok meg, akkor ti magatok is tudtok szállást nézni, programokat nézni.
Pl: booking.com oldalon.
Nem szívesen mondom, de mi repülővel négyen járunk az általad megadott keretnél sokkal kevesebből nyaralni.
A kérdés nem az - szerintem - hova, hanem a hogyan.
És megosztanád velem kérlek akkor a hogyant? :) érdekelne komolyan!
Nem, sajnos nem kaptam elég választ rá. Nem is ismerem a helyeket és nem is utaztam még soha sehova. Így elég nehéz a helyzetem.
"Kristálytiszta tenger" - az nem az Adria, az szerintem már elég koszos. Elérhető közelségben az Atlanti óceán tiszta, de az hideg, és a környéken drágább országok vannak, vagy a Vörös tenger. Egyiptomba most úgy mennek a charterek, hogy Hurghadában és Sharmban is megállnak. Sharmból taxival átmentek Dahabba, az nagyon érintetlen vidék... Mi is készülünk.
Repülőjegyet bármelyik Egyiptommal foglalkozó utazási irodában vehetsz, szállást a neten foglalhatsz. Ha nem akarsz taxizni, a szálloda küld érted autót, megfizethető (Egyiptom egy olcsó ország). Aktív programok: szörf, quadozás a sivatagban, éjszakai gyalogtúra a Mózes hegyre, sivatagi kanyonok, hajózás, búvárkodás (korallos part, gazdag élővilág) és persze az elmaradhatatlan vásárlás a bazárban.
Hurghadában nincs ennyi program, oda punnyadni mennek az emberek.
Mi tavaly decemberben voltunk Thaiföldön egyénileg. Mindent magunk intéztünk. 16 napot voltunk ott, 4 nagyobb városban majd helyi repülőjárattal Kho Samui szigetre is elmentünk. Luxusnyaralás volt, amiben minden benne volt. Pl: Tigris farm ahol etettük, simogattuk, játszottunk a tigrisekkel akiket a szerzetesek gondoznak. A szigeten olyan szállásunk volt amihez külön tengerparti rész járt. Szóval mindenestül több mint 2 hétre olyan 700-800 ezer forint volt, költőpénzzel együtt.
Ha ti ketten elmentek mondjuk 6-10 napra, középkategóriás nyaralásra (nem olyan luxus mint a mienk) akkor simán megoldjátok költőpénzzel együtt is 400 ezer forintból.
Afrikába akartok menni? Merthogy abban a kategóriában van a kérdés.
Akkor Sao Tome és Principe lenne a jó úticél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!