Egy fehér embernek melyek a legbiztonságosabb fekete-afrikai országok?
Ahol arabok élnek, azok nem érdekelnek, csak ahol négerek, tehát Észak-Afrikára nem vagyok kíváncsi.
Nem turistáskodni mennék 1-2 hétre, hanem előre láthatólag ott élni nagyjából fél évet.
Gyakorlatilag egyik rosszabb mint a másik. Dél-Afrika régebben még jó választás lehetett, de már már az sem. Ahol jártam, és nem tapasztaltam gondom, az Ghána, Tanzánia, Namíbia és Kenya volt, Afrikához képest meglehetősen jók a körülmények. De a magyartól még így is fényévekre vannak.
Amiket mindenképp kerülj: Nigéria, Niger, Csád, Szomália, Burkina-Faso, Szenegál, Elefántcsontpart, Kamerun, Etiópia, mind a kettő Kongó, Uganda, Szudán, Dél-Szudán, Benin, Togo, Sierra Leone, Mauritánia, Eritrea, Malawi
>> arabok élnek, azok nem érdekelnek...
Persze, hogy nem, hiszen azok nem is fekete-afrikai országok.
4:
Kösz mester! Beismerem a hibám. A kérdésre tudsz válaszolni, kérlek?
Az 1. és 3. válaszolónak köszönöm!
A kontinensen a biztonságosabb országok talán Botswana és Namíbia, de én a helyedben valamelyik szigetországot választanám. A Zöld-Foki Köztársaság egy trópusi szigetcsoport az Atlanti-óceánban. Teljesen békés, szerintem a fehérekkel sincs problémájuk. Afrikai viszonylatban elég szépen fejlődnek. (Plusz megtanulhatsz portugálul is). A második jelölt Mauritius, itt is békében élnek egymás mellett a különböző nemzetiségek, ráadásul mindenki beszél angolul és franciául is. Az egyetlen hátránya lehet számodra, hogy többségben nem feketék, hanem indiai leszármazottak lakják (60%-ban).
A harmadik pedig Réunion. Franciaország tengerentúli megyéje. Főleg feketék lakják és szintén békés. Megkérdezhetem, hogy miért szeretnél Afrikába költözni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!