Valaki ment már a Tensi utazási irodával? Megbízható?
En konkretan nem biznam az utazasom utazasi irodara. Ha meg igen, akkor nem magyarra.Szervezd meg magadnak, olcsobban kijossz es kevesbe valoszinu hogy atvernek, az interneten ma mar siman lehet szallast foglalni, es legalabb az ertekeleset is meg tudod nezni, igy kevesbe er meglepetes. Ha valamilyen oknal fogva megis ragaszkodnal az irodahoz, akkor nezd meg hogy esetleg Ausztriabol milyen lehetosegek vannak( gyakran olcsobbak is, es jobbak az ajanlataik mint az itthoniaknak, es kevesbe valoszinu hogy tonkremegy az iroda...)
Ha mindenkeppen magyar irodaval utaznal, akkor olyannal ami valamilyen nagyobb irodanak a leanyvallalata (Neckermann, TUI...) meg ha esetleg dragabb is. A tobbire a jelen gazdasagi helyzetben nem mernek szamitani.
A Tensi majdnem 30 éve létezik, szóval esetükben nem félnék attól hogy kinn ragadok.
Én utaztam egyébként velük síelni, de nagyon régen, kb 20 éve.
Kedves kérdező!
Csak annyit javasolnék, hogy a #3 válaszolóra semmiképp se hallgass. Arra alapozni, hogy ő 20 éve utazott velük és akkor jó volt, rossz döntés lenne. További szép napot!
Én meg a helyetekbe nem kelnék fel reggel,hogy dolgozni menjek,hiszen lehet,hogy éjszaka csődbe ment a munkahelyed....
Ekkora baromságokat írni.....
Mindenbe mindig benne van,hogy bedől....de a Tensinél ez a szám olyan kicsike......Nem lesz semmi gond.És le merem fogadni,jövőre is működni fog a Tensi!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!