Tunéziai fiúkkal amennyiben volt kalandod. Milyen élményekkel tértetek haza?
Volt már valakinek dolga Tunéziai fiúval? :)
Animátorok között gyakori a csávbító szépfiú.
Történeteket várok.
:)
Én egyszer Tunéziában nyaraltam szüleimmel, egyik este elszakadtam tőlük és lementem egy tengerparty discoba ahol összeismerkedtem egy sráccal. Kavartunk és végül életem legjobb szexét éltem át vele a tengerparton.
23/F
Velem is hasonló történt , csak én ugye lány vagyok.
Itthon is ugyanúgy elkaphatsz bármit a Hajógyári szigeten amikor ismerkedsz :)
Ha ismerkedsz akkor nem kapsz el semmit.
Haha milyen tortenetek varsz?
Hogy valami masik tyukot a kinnti csavok, hogyan vadasztak le, es majd buszken elmondjak a sztorit, hogy azon a heten en voltam a 4. ik es meg csak kedd volt?
Vagy mit?
Meg bepasszithatatd volna esetleg, Egyiptomot-Hurghadaval, biztos dolnenek az uzenetek.
Pont az ilen csajok miatt szar a kozvelemeny rolunk mindenhol, pont ezert vadasszak a palik az ilyen csajokat mint te is, ha esetleg vizumot szeretnenk, es pont ezert vannak szigoritasok a vizumkiadasnal, es szivok en az egyebkent normalis, es intelligens, egyetemet vegzett, egyiptomi ferjemmel, es vagyunk ittragadva egy kib...tt 20 millios retkes varosban, mert a Kovetseg egy kalap ala vesz minket is ezekkel a sz@arhaziakkal.
Hat kosznom ezuton is, az osszes magyar nonek, aki akarhol is talcan kinalja magat!
Miért aranyom, te nem kínáltad tálcán magad?
:-)
Neked is az arab f@sz kellet.
Csak te voltál akkora madár hogy hozzá is menj.
:))))
41%-osnak:
Ha tennél rá egy utalást, hogy hol írt ilyet azt megköszönném.
En nem kinaltam magam, hanem egy baratsagbol alakult igy!
Amugy meg, kivanom az osszes normalis magyar nonek, hogy akarmilyen nemzetisegu ferj altal is igy legyen korbvenyalva a segge mint nekem!
Nem csereltem vallast, nem valtoztam semmit.
A ferjem talcan hordoz, es imad.
Nem egy ocska szarhoz mentem hozza akit a tengerparton lehet kukazni, nemi kankoval egyutt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!