Hogy lehet onkentes munkara jelentkezni afrikaba, s mik a feltetelek? Esetleg valaki tapasztalat?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 16. 20:01
1/4 Triss XD válasza:
A feltételek a megfelelő oltások
2/4 anonim válasza:
Olyan szőrös vagy hogy csubakka megirigyelné most már én is mehetek? oltottam...
3/4 anonim válasza:
de kultúrált válaszok... engem is érdekelt egy időben de miután felvilágosítottak hogy nekem kéne fizetni még a tartózkodásom költségeit is plusz oda vissza utat meg mindent így letettem róla.legtöbb helyen ennyi elég hozzá hogy mehess.de érdeklődj az ezzel foglalkozó alapítványoknál ők jobban tudják.
4/4 anonim válasza:
Keress rá a TAITA Alapítványra. Afrikai árvaházban lehet önkénteskedni náluk. Én írtam nekik érdeklődő emailt, a feltételekkel kapcsolatban ezek a legfontosabb tudnivalók:
"A kenyai önkéntesség feltételei:
- min. 23 év, felső korhatár nincs
- megfelelő oltások (indulás előtt 2 hónappal be kell adatni) és biztosítás
- költségek finanszírozás (repülőjegy kb. 180 ezer Ft, vízum 12 ezer Ft, taxi-busz 24
ezer Ft, oltások kb. 50 ezer Ft, gyógyszer kb. 20 ezer Ft + költőpénz),
- kint tartózkodási idő 2-4 hónap
- kommunikációképes angol nyelvismeret, a szuahéli nyelvet kint lehet tanulgatni
- min. 1 év vagy 60 munkaóra alapítványi önkéntes munka Magyarországon"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!