Járt már valaki Nigériában?
NEM LAIKUSOK VÉLEMÉNYÉRE VAGYOK KIVÁNCSI HANEM TAPASZTALATOKRA!
kíméljetek meg a "meghalsz", "ebolás leszel", "eladnak", "felnégyelnek" szövegektől ha kérhetem, mert ezt már hallottam ÉS NEM ÉRDEKEL
Szerintem a GYAK olvasói nem jártak ott, vagyis nem fogsz itt értelmes válaszokat kapni.A legtöbben itt azt hiszik hogy az USA és nyugat Európa a világ a többi meg fertő. Én sem voltam Nigériában de ha módom lenne/lesz rá habozás nélkül mennék. Mint harmadik világbeli ország kicsit jobban kell vigyázni pl ne vegyél elő egy köteg száz dollárost dehát ezt te is nyilván tudod.
Nem lesz semmi bajod. Azért hogy felnégyeljenek nem kell Nigériába menni ez akár pl Angliában is megtörténhet és Olaszországban sem egy vagy két lányt adtak el.
Szóval ha megteheted menj! Minél többet látsz a világból annál szélesebb látókörű leszel.
#11 KÖSZÖNÖM!!! Számból vetted ki a szót!
Azt hittem nyilvánvaló, hogy a meghalsz ebolás leszel stb stb jelzők nem érdekelnek, mert úton útfélen ezt hallgatom. Ami érdekel azok a TAPASZTALATOK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!