Milyen idő van most Egyiptomban?
30 fok van. Csak azért válaszolok mert mi is megyünk majd (de mi jövőre) és ha ti pár napon belül mentek akkor megírhatnád, hogy hol intéztétek a vízumot..
köszike
Nehogy előre intézzetek vízumot, M.o-on intézve sokkal macerásabb és sokkal többe kerül.
Megérkezéskor a reptéren odamentek bármelyik kis banki/pénzváltós ablakhoz és kértek visa-t, ami kis bélyeg, 25 dollár személyenként. A határőrhöz már ezzel a bélyeggel, az útleveletekkel és a repülőgépen kapott kis kitöltött kártyával mentek oda. Pecsétel és viszontlátásra!
Ja és az időjárás - Kairóban szerintem most van tökéletes idő, 26-28 fok körüli, sétálni, nézelődni ideális. Délben, tűző napon még dög meleg van, de este már kell egy vékony pulcsi néha. Hajnalban, 7 előtt még fázok, 8-ra meg már tűz a nap.
Lentebb, Hurghadában még jóval melegebb van, ott nem nagyon megy nap közben 30 fok alá hőmérséklet, szerintem most a legjobb fürödni. A tengert nem tudom, utoljára áprilisban fürödtem benne, de szerintem még bőven meleg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!