Akik voltak Tuneziaban oktober vegen! Milyen volt az ido? Milyen szallasba voltatok es milyen programokat kinalt?
Kellemes hőmérsékletre készülj, de nem strandidőre. Mondjuk 20 - 23 fokra. Viszont az eső valószínűsége már olyankor elég magas lesz, tehát nem kizárt, hogy minden nap fog esni, néha akár napokon át is.
Strandidő biztosan nem lesz, viszont akkor fölmerül a kérdés, minek mész egy szálloda rezervátumba Tunéziába, ahova a reptéri illetéked lesz annyi, amennyiből akár egy rendes helyre is kaphatsz repülőjegyet, ahol látnivaló is van...
Kedves Zsofi111
Tunézia jó választás, még októberben is. Én ott éltem 3 évig, kiküldöttként! ismerem minden részét! Ha lehet Djerba szigetére menjetek, ott a mikroklima nagyon jó, melegebb mint É-ra. Különben minél délebbre mentek annál jobb! Egyik leg csodálatosabb oázis Tozeur. (Tozőr) és Chebika. Ha tudtok Mhadiába menjetek, ott októberben is 28-30 C fok van néha. A leg hidgwbb Bizerta, ott doboztam,. Ez egy É-i kikötő város. Szaharai túrák negyon jók, a sivatagon keresztúl lehet eljutni Tozzeurba, átvágva a Chot-el Djeriden. Ez egy sós mocsár. Most már út jellegű kiépítés is van...A napfelkelte csodálatos a sivatagban. No meg minden. A cipőket, rggel kirázni, mert a skorpiók szeretnek éjszakázni benne. A fekete skorpió az igazán veszélyes..ha kérdés van írjatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!