Egyiptomi utazás kihozható ennyiből?
Nyáron 4 főnek 400000 Ft körül (repülő+szállás+transzfer+étkezés)?Főként Hurghada érdekel, mert onnan Kairó elérhető távolságban van.
Tudom, ez nem egy utazási iroda oldala, de örülnék a segítségnek.
Nézd meg magadnak a már 50%-s kedvezményű LM árakat: [link]
Meghirdetik 60-80-ért és mire minden apróbetűs extrakiadást hozzászámolsz 130 alatt nem állsz meg. Előre foglalva first minuteként is a 150 elég optimista becslés fejenként.
Sajnos egyszerűen a repülés miatt ennyibe kerül, és a szállodák sem utolsó kairói hostelek profitszínvonalára rendezkednek be. Ha Milánóból menetrendszerintivel is mennétek, nem hinném, hogy annyival beljebb lennétek a vonat/benzinköltség+45e-s jegy mellett.
A veszélyről károgóknak meg nem kell hinni, életükben nem jártak még Bulgárián túl.
Ez 140 per fő ami szerintem egész jó ajánlat.
Mi kétszer voltunk már, 150-ért mindig last minute. Viszont Kairó a polgárháború miatt nem mindig látogatható..
Egyébként mi 50%-os last minute akcióval voltunk, mindkétszer, mert akkor polgárhábi volt. Ha szerencsétek van és megint lőnek majd, és lenyomják 50%-al, akkor ez amit linkeltem olyan 100-110 körül lesz. És ez all inclusive ellátás, ezen felül már csak a 15 dolláros vízumot kell megfizetnetek. Viszont én nem mernék elutazni az üdülőövezetből..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!