Mennyiből lehet kihozni egy hét Tunéziát?
Figyelt kérdés
amikor már lehet fürdeni is, szállás, repjegy, illeték, vízum, kaja etc, nem kell ötcsillag vagy hasonlók, igazából kis fürdés kellene meg a Star Wars díszletvárost megnézni, mielőtt belepi a homok, de én még most előfoglalással is csak drágákat látom, pedig anno ez volt a legolcsóbb külföldi meleghely, de hát most görögöt foglalok 70-ből vagy annyise júniusra, de tunéziát nem látok olcsón, csak százfölött, melyik oldalakat érdemes nézni? Jó lenne 100-ból kihozni a fakultatívval meg mindennel együtt, de egyenlőre ilyet nem láttam2013. dec. 17. 09:50
1/2 anonim válasza:
104 ezer. De én a helyedben inkább gyűjtenék még pénzt, mert 150-től már olyan nyaralásokat kapsz, amit sosem felejtesz el. Nekem Egyiptom a kedvencem. 5 csillag, all inclusive, 150-200 között.
2/2 anonim válasza:
Sajnos most ezek az Észak-Afrikai államok rájöttek, hogy mennyire olcsóak... és felvitték a dolgot.. mi annó /2011-ben/ 1100 euróért voltunk 3-an, most ugyan ez a hotel, ugyan azzal a dátummal 1470 euróra jön ki... és 33%-os előfoglalási kedvezmény van rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!