Az interneten megismerkedtem egy nigériai fiúval, és szeretne eljönni Magyarországra. De azt mondta hogy nekem küldenem kell meghívót, vagy valami ilyesmit. Hogyan működik? Van anyagi vonzata számomra?
Valaki tudna segíteni hogy hogyan és mi módon tudnék neki segíteni hogy eljöhessen Magyarországra?
Olyan válaszokat várnék első sorban amiknek hasznát is veszem , a többiek kíméljenek meg a vélemény nyilvánításoktól.
Igen, van anyagi vonzata. Ha bedőlsz neki. Csináltasson turistavízumot és jöjjön el. Ehhez nem kell meghívó.
Ha pedig hülye vagy és bedőlsz neki, a vagyonod fogja bánni. Én szóltam. UFF!
Sajnos csak egy válasz elfogadható ebben az esetben ami használható is: NE DŐLJ BE!!!!
Könyörgöm, mondd hogy kamu a kérdés és nincs aki ezt beveszi!
De ha nem, elmondom: nagyon kemény anyagi vonzata van: be kell mutatnod pénzt, hogy van elég a bankszámládon. Az én férjem is külföldi (mi személyesen ismerkedtünk össze kint). Bankszámlán pénz, közjegyző előtt tett nyilatkozat, hogy eltartom, befogadó nyilatkozat, tulajdoni lap... Ez mind kellett, és mi akkor már házasok voltunk.
Szóval nem arról van szó, hogy csak írsz egy meghívót, hogy gyere drága....
2013-ban bedől még az ilyennek valaki?
Ne segíts neki, csak pénzt akar belőled kihúzni.
Olvasd el, főleg a kommenteket. Ezek bűnözők.
4: olvasom a kommenteket és csak ámulok. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ilyen van!!!!
Múltkor kaptam egy emailt egy ghánai lánytól (???), megnéztem a face-en (persze hogy rajta volt), de lerítt, hogy kamu profil. Nem válaszoltam neki, töröltem a levelet. De jót röhögtem rajta, hogy egyből szerelmemnek szólított.
Most viszont alig várom, hogy kapjak még egy ilyen levelet, pár levélváltás után közlöm, hogy küldjön már egy kis pénzt, mert meg vagyok szorulva, közös életünk szerelmi fészkének bérleti díját most kell kifizetnem, segítsen már ki. :-)
Kérdező, te fizettél már ennek a nigériai gyereknek? Mi lenne, ha megírnád, hogy a meghívólevélért pénzt kérnek, most meg vagy szorulva, küldjön már neked, esküszöl visszaadod, csak most sürgős.... :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!