Szerintetek biztonságos most Egyiptomba menni nyaralni? Ilyeneket olvasok róla:
2013. júl. 12. 07:56
1/4 anonim válasza:
Tegnap (vagy tegnapelőtt?) volt egy cikk a Metró újságban erről. Egyelőre még lehet oda utazni, a biztosítások is érvényesek, viszont érdemes mindig a csoporttal maradni, és nem egyedül elkószálni. A turista-paradicsomok biztonságosak, a nagyvárosok kevésbé, oda nem is nagyon érdemes most menni.
Ha valakinek így is tetszik egy nyaralás (nekem nem lenne poén "bezárva" tölteni, az biztos...), akkor lehet menni nyugodtan.
2/4 anonim válasza:
Hurghada és Sharm biztonságos. Nem ajánlott elhagyni a városokat igy szerintem a fakultativ programok nem indulnak. mi jövő héten megyünk Sharm-ra de Cairó-ba Alexandirába nem mennék és nem is ajánlatos.
3/4 anonim válasza:
10.-én voltam Kairóban... egy száll tüntetőt se láttam... ezt csak a média csinálja.. fakultatív programokat is indítanak annyi változással, hogy nem a Múzeumhoz mennek hanem a Citadellához..
4/4 anonim válasza:
Igen, Dahab is biztonságos város.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!