Milyen útvonalon lehet Agadir-ba (Marokkó) leggyorsabban Magyarországról eljutni, és mivel?
Szia! Én, mint nagy Marokkós (10-szer voltam), tudok neked tanácsot adni. -A barátom marokkói, ezért járok ki ilyen sokat-
Ha nyáron szeretnél utazni, a legolcsóbb jelenleg:
Budapest (Ferihegy 1)-Düsseldorf (Weeze) Wizzair
Düsseldorf (Weeze)- Agadir (Al Massira) Ryanair
Ez 40.000 FT-ba kerül.
Ha télen mennél, én ezt az útvonalat javasolnám (a csatlakozást nem nagyon lehet elérni a wizzair-el):
Budapest (Ferihegy 2A)- Párizs (Charles de Gaulles) Malév
Párizs (Charles de Gaulles)- Agadir (Al Massira) Easyjet
Ez kb. 55.000 Ft.
Van még egy útvonal, ami még nem drága:
Budapest (Ferihegy 2A)- Milánó (Malpensa) Lufthansa
Milánó (Malpensa) - Agadir (Al Massira) Easyjet
Ez így 60.000 Ft körül van.
Jó utat!
Sziasztok! Nagy keresgetésben vagyok ezen az oldalon, Marokkóra kerestem rá és ide, ehhez a kérdéshez lyukadtam ki. ;) Aminek őszintén örülök, mert én is ennek szeretnék utána járni. Egy marokkói utazással szeretném meglepni a barátomat, de tényleg olyasvalakinek a tanácsaira lenne szükségem, aki már volt ott.
Esetleg, valahogy fel tudnám venni azzal a lánnyal a kapcsolatot, aki Neked válaszolgatott? (Ő - úgy látom -, már többször volt a barátja miatt is, Marokkóban.)
Nagyon megköszönném!!!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!