Kezdőoldal » Utazás » Afrika » Hová érdemes leginkább utazni?...

Hová érdemes leginkább utazni? Marokkó, Tunézia, Egyiptom? Miért?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 23. 18:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
En is Egyiptomra szvazok Tunezia es Marokko silany.HUrghadan mar 5x voltam es mindig jol ereztuk magunkat.Hatalmas az ejszakai elet.Ott a legszebb a tenger,pedig mar voltam jo par orszagban....
2012. ápr. 30. 06:58
 12/18 Jardi válasza:
100%
Tunézia, Djerba szigete
2012. ápr. 30. 20:34
 13/18 anonim válasza:
35%
az én tuti helyim Komszomolszk-na-Amure vagy Комсомольск-на-Амуре vagy Нальчик-ba szoktam utazni, csudajou helyek, ottvannak tunézia mellett, és jouvall olcsóbbak is, mint pédául vegyük hát a egayiptomot. nah annál aztán télleg olcsóbb, viszonbt legalább olyan az ellátás mint Blagovescsenszk-ben. úgyhogy nagyon , biza nagyon ajánlom mindenkinek ;)
2012. máj. 2. 00:01
 14/18 Bountty válasza:
46%

Nesze neked válság. Mindenki Afrikába jár. Szegény magyarok, de rossz nekünk...xD

Amúgy szerintem Egyiptom.

2012. máj. 4. 15:23
 15/18 anonim válasza:
43%
sZERIntem menj Párizsba
2012. máj. 5. 17:27
 16/18 anonim ***** válasza:

tunéziába szebb a part?!?! Úristen,akkor sajna nem jó szállodát fogtatok ki..

Sousse-ban pl olyan dszuvi a tenger hogy úszkál a vízben a szemét és a helyi kis lurkók lelökdösnek a matracodról...

2012. máj. 21. 16:22
 17/18 anonim válasza:
összeszámolni nem tudom, hányszor voltam Egyiptomban. A tenger össze nem hasonlítható Tunéziával. Tunéziában koszos a víz, és nincs nagyon élővilág. Egyiptomban a Vörös-tenger... a legszebb, amit csak el lehet képzelni. Tunéziában is jártam kétszer, de Egyiptom sokkal izgalmasabb. Javaslom Hurghadát, a legbiztonságosabb hely, ahová csak mehetsz. Egyiptomban most vannak a választások, szóval a kairói kirándulást a helyedben kihagynám, de Luxor jó célpontnak tűnik, és búvárkodást se hagyd ki, ha Hurghadán jársz. Ismerem a búvárbázisokat, tudom, hogy melyik jó, és melyik nem, szóval ha érdekel, tudok tanácsot adni ez ügyben. :D
2012. jún. 19. 11:58
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha egész nap csak a tengerparton akarsz feküdni akkor Egyiptom, de ha érdekel a kultúra , történelem akkor Marokkó, ott is vannak legalább olyan gyönyörű látnivalók, mint Egyiptomban. Csak azok mondják, hogy silány akik még nem voltak ott vagy kevésbé tájékozottak.

Még sípályák is vannak :)

2012. okt. 6. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!