Milyen tapasztalataitok vannak? Jelentős különbség van 3 vagy 4*-os hotelek között?
Szerintem más dolgok szerint kell értékelni, nem a csillagok alapján. Pl. Én voltam 5 csillagos szállodában Horvátországban ahol reggeli közben lehetett dohányozni,ezért büdös volt, a szobák régiesek voltak (kopott bútorok, koszos erkély stb.). Viszont voltam Magyarországon 3 csillagos szállodában is és ott meg minden rendben volt és nekem nagyon tetszet.
Szerintem érdemes kicsit utánna nézni a szállodáknak, mert van, hogy a 3 csillagos jobb, de van olyan is ahol a 4 csillagos csak egy picivel drágább mégis sokkal több szolgáltatást nyújt.
Az étel lehet jobb is rosszabb is, kérdés milyen éttermük van. A reggeli általában a 3 csillagosban is korrekt, bár ez szerintem inkább országfüggő. Pl. a német és a svájci Ibisben egészen más a választék, míg Németországban rengeteg féle étel volt, Svájcban jóval kisebb volt a választék. A szobák meg relatív dolog, főleg ízlés kérdése kinek melyik szoba tetszik.
szerintem nagyon is sok!!
voltam 3 és 4 csillagosban is és a 3-as sokkal rosszabb volt!! :/
bár a négyes drágább, én azt ajánlom mert az JÓ!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!