Kezdőoldal » Utazás » Afrika » Ha csak a szállodában eszünk/i...

Ha csak a szállodában eszünk/iszunk Egyiptomban, elkerülhető a hasmenés, gyomorgörcs?

Figyelt kérdés
2012. márc. 10. 18:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ja, és mellette a pálinkának nincs mellékhatása. Max a jó kedv.:)
2012. márc. 18. 00:43
 12/16 anonim ***** válasza:
Nálam a pálinka nem vált be.Csak szédologtem tole a napon.Amugy az idegenvezeto is megmondta, a levegoben van.Valaki elkapja,valaki nem.Amire vigyázz!Ha követ kezdel érezni a gyomrodba,azonnal szedd preventíve az ANTINAL-t.Ne várd meg,míg elkap rendesen.Érdekes ez a fosóvírus.Mi ettunk,volt étvágy,utána ki is ment.De elvoltunk,nem dontott ágynak,mert az elso fosás után szedtuk.Otthoni tabik nem segítenek,ne is próbálkozz!Fogat se moss az o vizukkel.A tabi vásárlása azért is tanácsos,mert a férjemen itthon jott ki.Egyiptom szép,jo nyaralást!
2012. márc. 19. 14:43
 13/16 anonim ***** válasza:
Ez tündéri volt: fosóvírus:))))))) Hangosan kacagtam:)))
2012. márc. 20. 00:34
 14/16 anonim válasza:

Egyiptomban nem voltam, csak Bulgáriában, de szerintem ezek alapján adhatok tanácsot.

A csapvizet kerüld. Bulgáriában szörnyű volt az ásványvíz, és mondták hogy nem lehet, de nem bírtam ki, ittam a csapból, mert finom volt. Nem kellett volna...

Szóval akármi van, a csapvíz tabu. Ennyit tudok javasolni.

2012. márc. 27. 22:24
 15/16 anonim ***** válasza:

9-es vagyok.

Bulgáriában iható a csapviz, nekünk legalábbis ezt mondták, csak a kényesebbek ne igyák. Mi sehol nem isszuk meg a csapvizet, ha iható ha nem. Csak egy a gáz, hogy a zöldség, gyümölcsöt tuti, hogy mindenhol azzal mossák.

2012. márc. 28. 13:12
 16/16 Yukióóóó ***** válasza:
Ismerőseink kint élnek néha még őket is wc-re dönti a fosós - hányós vírus , mi is mindig vittük a páleszt de volt , hogy nem használt már csak a doki fröccse a tűjéből de az nagyon jó volt és gyorsan hatott , mi nagyon sokat ettünk kinti árusoktól ez nem befolyásoló tényező csak max az , hogy mi európai gyomorral rendelkezünk és finnyásabbak vagyunk az ő bacijaikra , a férjem még néha a csap vízbe is bele kortyolt és semmi baja nem volt !! Tehát kinek a pap - kinek a papné !!!
2012. szept. 6. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!