Kezdőoldal » Utazás » Afrika » Járt már v. ki közületek...

Járt már v. ki közületek Afrika -elsősorban- keleti részén (Kenya, Tanzánia)? Esetleg máshol Afrikában?

Figyelt kérdés
Ha igen, mit csináltál ott? Van v.ki aki esetleg Afrika bármely részén él, dolgozik?

2012. febr. 1. 15:20
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Kenyában évente egyszer-kétszer megfordulok legalább, mert ott él a fél család (a feleségem kenyai, én meg magyar vagyok). Más afrikai országban még nem jártam, bár Tanzániát és Etiópiát szívesen megnéznénk egyszer (majd valamikor talán sor is kerül rá :-))
2012. febr. 1. 16:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én Tanzániában (Zanzibáron) nyaraltam. Gyönyörű volt, ha valaga visszajutok abba az országba, akkor egyúttal a Kilimanjárót és a Serengeti nemzeti parkot is be kell iktatni, legnagyobb álmom válna valóra ezzel. :)
2012. febr. 23. 23:33
 3/6 A kérdező kommentje:

2. kedves válaszoló!

De irigyellek, pont oda vágyom én is! Csak hát az anyagiak...De remélem egyszer életemben majd azért eljutok oda.

2012. febr. 29. 08:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, én sem Pestről indultam, úgy sose lett volna lehetőségem.

Abban az időben egy szomszédos országban dolgoztam, és úgy nem volt olyan elérhetetlen Zanzibár.

Bár hozzá kell tennem, komppal mentünk, senkinek nem ajánlom, egy rémálom volt. Akkor megfogadtam, hogy legközelebb repülővel megyek Stone Town-ig. :)

2012. febr. 29. 13:47
 5/6 tade ***** válasza:
Szia. Mi a ferjemmel Zanzibaron voltunk naszuton....GYonyoru, mind a tengerpart, a fovaros, a halaszfalvak, a prison island, a homokdunek amik az ocen fole emelkednek....na es az emberek, akik kozvetlenek es vidamak a szegenyseg ellenere is....vegul is hakuna matata
2012. márc. 5. 14:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Én Tanzániában jártam. Férjem onnan való, de hogy őszinte legyek, nem vált a szívem csücskévé Afrika.
2012. márc. 26. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!