Afrika02 kérdése:
Valaki megtudná mondani hogy hogyan lehet Tunéziába úgy menni hogy nem hotelbe akarok menni? Szóval csak sima repülőjegyet szeretnék venni?
Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 03:49
2/7 A kérdező kommentje:
De hogyan lehet repjegyet venni úgy hogy nem hotelbe akarok menni?Csak utazási iroda által lehet kimenni?Úgy nem hogy csak repjegyet szeretnék és csatlakoznék a turistákhoz stb??????
2012. jan. 11. 02:36
3/7 tetro válasza:
akárhol tudsz repjegyet venni online. mintha egy vonatjegyet vennél. miért kellene ehhez utazási iroda? keresel egy repjegy elárusító oldalt, van néhány tucat, és veszel repjegyet. nem olyan bonyolult.
4/7 anonim válasza:
Utazási irodától is tudsz csak repjegyet venni. Menjél be, beszéld meg velük.
Kérdezzél meg több utazási irodát is, mert jelentős különbségek lehetnek az árban.
5/7 jofejgyerek válasza:
mond azt hogy menekülsz magyarországról és hogy orbán az elnök és ingyen mehetsz:D
6/7 anonim válasza:
Én többször is mentem Tunéziába nem nyaralni. Átutazóként. Lehet külön repjegyet venni pl. a Bestreisennél, és ha csak oda veszel, akkor általában elengedik a fele illetéket. Ez a legolcsóbb szerintem.
7/7 anonim válasza:
Előző vagyok.
Igen így a turistákkal megy az ember. Csak Tunéziában szólni kell, h lelécelsz, nem mész a hotelba.
Ja, és ha nem egyirányú jegyet veszel, hanem oda-vissza, akkor ugyanúgy vissza kell jönnöd azzal a turnussal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!