Melyik futárral érdemes, és mennyibe kerül küldeni egy LCD kijelzőt Nigériába?
Figyelt kérdés
2012. jan. 8. 18:27
1/13 anonim válasza:
Én Angliából kaptam csere modemet, DPD futárral 8nap alatt volt itt. A doboz úgy nézett ki mintha a kutya szájából húzták volna ki. Szerencsére ez a külső doboz volt, benne a cucc saját dobozában sértetlen volt, amit a futárral együtt bontottunk fel. Mit ne modjak csalódtam a futár cégekben! Az Ace Ventura: Állati nyomzó film jutott eszembe róla!
3/13 A kérdező kommentje:
Azt hiszem a DPD futárt mellőzöm akkor.
Kedves második hozzászóló, nagyon jó pofa vagy.
2012. jan. 8. 20:41
4/13 anonim válasza:
Egy újabb balek....
Te nem hallottál még a nigériai csalásokról????
6/13 A kérdező kommentje:
Első alkalommal hirdetek expressen, eddig Vaterát használtam. Meglepődtem nagyon a cikken amit küldtél, nem gondoltam volna hogy átakarnak verni. Az biztos hogy addig semmit sem küldtem volna, amíg ténylegesen nem lett volna a pénz a számlámon. Köszönöm a segítségeteket!
2012. jan. 8. 21:38
7/13 anonim válasza:
A Nigéria szótól, már rosszul vagyok, mert évek óta ettől hangos minden!!
1000000-szor le lett írva, +rádió, TV, újság stb...
...és még mindig van, aki bedől...
8/13 anonim válasza:
Már amikor olvastam a cikket tudtam, hogy valaki belefutott egy átverésbe.
Mindig rácsodálkozom, hogy van még olyan aki ezt benyalja.
9/13 anonim válasza:
Nekem már az gyanús lenne, hogy miért küldjek bármit Nigériába. A szállítási költség minden esetben többe kerül bármilyen ottani vételárnál.
10/13 anonim válasza:
100 éves trükk, remélem nem dőltél be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!