Hurghadában tudna ajánlani valaki egy jó szállodát?
érdekelne milyen az ellátás és milyen volt, melyik utazási irodánál lett befizetve, stb...
előre is köszi!
Szia!
Nincs két hete hogy hazajöttem Hurghadából...el kell dönteni, hogy szeretnél-e kicsit elszigetelve lenni, vagy Hurghada belvárosi szállodát szeretnél.Milyen árban?Belvárosi: SeaGull Beach Resort, La Pacha
Külvárosi: Festival Riviera Hotel, Iberotel Aquamarine kiscit drágábbak. Vagy Prima Life Makadi Bay, Jungle park hotel gyönyörű.Mindegyik ajánlom nagyon.
2x voltam hurghadában, legutóbb a Hotel Titanic Palace-ban, elképesztően jó hely! neckermannal mentünk,
kb 7 éve meg a Sindbad Club-ban, az is nagyon jó volt, az kicsit közelebb van a városhoz, míg a Titanic inkább lazulós, ha pl nincs igényed arra, hogy elhagyd a szállodát.
amúgy szerintem azon a környéken nem nagyon van "rossz" szálloda:) elég premium arrafelé minden
Szia, Én 2 éve voltam a Palm Beach hotelben, nagyon jó volt, hibátlan, mind addig amíg az orosz testvéreink meg nem jöttek. Azt a törtetést amit azok csináltak, katasztrófa.
Jó utat és vigyázz magadra, a cimborám Novemberében ott volt és a buszon halt meg. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!