Nyarlt már valaki a Hilton Long Beach- hotelben Hurghadán? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Mi szeptember 2.-án repülünk a barátnőmmel, esetleg jön még valaki akkor?2011. jún. 13. 00:01
1/4 anonim válasza:
Szia
Mi 7 éve voltunk abba a hotelben.
Nem a főrészben voltunk, hanem az egyik villa lakásban.
Nagyjából tisztaság volt, a kaja bőséges volt.
A tengerpartja tiszta, és szép.
Elég nagy területen fekszik.
7 éve még ez volt az utolsó szálloda a szállodasoron.
Kíváncsi lennék, hány épült azóta.
Ha van kérdésed, szívesen válaszolok.
üdv
Szilvi
2/4 anonim válasza:
Nekem lenne 1 az ágy nem recsegett 1 kicsit ??????????
3/4 anonim válasza:
Húú, milyen szép ez a hotel! :O
Mi Taban voltunk a Sonesta Beach Resortban, ott nagyon jó ágyak voltak, azonban a pótágy nagyon gerincgyilkos volt. Szerintem így van ez mindegyik 5*-os hotelban.
4/4 anonim válasza:
Mi is voltunk és szerintem a legjobb hotel. A személyzet jó, az ételek választékosak mivel 2 étterem is van és az egyikben minden nap ilyen világspecialítások vannak. A villák gyönyörűek,csendes a környezet, a tengerpartja nem szennyezett hanem meseszép:))) Mindenkinek ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!