Tunéziába biztonságos menni nyaralni most? Az északi részen Monastirba.
Az utunk jó volt, nem volt semmi gond leszámítva azt hogy 15 percig vártunk egyszőke nőre :). Skorpiókkal meg ilyenkkel nem találkoztam. Medúzák voltak de csak mélyen a tengerben.
Lázadást suosseban láttak de olyat hogy csak tüntettek egy szálloda előtt. Monastirban nem volt semmi gond leszámítva a pár nagyon rossz taxit. Az egyikből majdnem kiestem. 4-5 dínárért (600-750 forint) elvisznek mindenhova. Bacit vírust senki se kapott el 4-ünk közül leszámítva hogy én és a velünk együtt utazók közül anyám barátjának a lányával együtt elkapott a hasmenés :S :D. Visszafele sem volt semmi gond. A környezet szép volt ha eltekintünk a hatalmas szemetektől (találtam én francia kártyákat egy használt de méh jó állapotban lévő iszonyatosan régi nokiát aksi és sim kártya nélkül, egy teli benzintartály, seprűk, és egy kis bicska a homokban.)
Mi jól éreztük magunkat.
utolsónak: én nem arra számítottam de megy zöld kis kéz mert jót mondtál :D. Arra számítottam hogy pár ilyen kis tüntetés lesz de nem láttam egyet se. Csak visszaúton mondták hogy láttak egyett de az sousseban volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!