Melyik évszakot utálod?
Figyelt kérdés
és miért?2011. máj. 24. 18:07
31/41 anonim válasza:
ha választani kell akkor a tél!!!mert hidegvan.és ha nem ötözök jól be akkor megfagyok.
és a nyár a világon a legeslegjobb évszak :nincs suli, és a meleggel nincs semmi bajom..:D
32/41 anonim válasza:
Egyiket se utálom, bár a tél egy idő után unalmas, ha hideg, szürke, viszont abban is meg van a szép, ha hó van.
33/41 anonim válasza:
nyár mert a melóhelyen 40+ fok van
34/41 anonim válasza:
Nyár: mert nagyon meleg van!
Tél: mert nagyon hideg van!
Ősz: mert sokat esik!
37/41 anonim válasza:
Tél és nyár.
télen túl hideg van
nyáron túl meleg van
A tavasz talán alegjobb mert összel meg sok az eső.
38/41 anonim válasza:
Telet !!!!! Mert egy nagy rakás szar mert fázok olyankor náthás is vagyok meg minden !!Ezért jó a NYÁR
39/41 anonim válasza:
A telet. Érzékeny vagyok a hidegre, és így télen szinte mindennap fáj a hasam-fejem. Amúgy semmi más gondom vele, maximum annyi, hogy felkell venni azt a temérdek ruhát. A nyarat meg hősiesen túlélem.- igaz, ezt az évszakot se szeretem annyira, bár én akár a +50 C°-t is elviselem. :|
40/41 anonim válasza:
Én mindegyiket szeretem. Talán ilyen a sorrend: 1. Nyár: Sok jó élmény, bulik + nincs suli.
2. Tél: Szerintem gyönyörű, békés.
3. Ősz: Korrekt évszak nincs vele bajom nagyon de nincs azért sok benne amit szeretek.
4. Tavasz: Nagyon szeretem a tavaszi időt meg mert minden akkor kezdődik de mégiscsak a 4. mert sok a vihar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!