Kezdőoldal » Utazás » Afrika » Egyik barátnőm mesélte, hogy...

Egyik barátnőm mesélte, hogy mikor Egyiptomban nyaralt,4 férfi, tevéket és autókat ajánlott érte. Ez mennyire gyakori eset?

Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 13:24
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Turista etető vicc (az arany az új nekem, de persze komolytalan akár 2 kiló aranyat adni).

Tudják, hogy ezt komálják a turista nők így nyomatják.

Persze van gyökere a dolognak és valóban fekete afrikában most is komoly számú kecskét le kell szurkolni a férjnek, de cserében a nő elveszti minden ember jogát és egy rabszolga árucikk lesz. :(

Nem rég volt is egy dokfil erről és elég szomorú a sorsa a drága pénzen megvett nőknek ez miatt.

2011. febr. 26. 20:39
 12/27 anonim válasza:
100%
Ez Egyiptomban a turista csalogatás része. Hidd el, ha igent mondasz, meglepődnének, és elhúznának. Csóringereknek sem tevéjük, sem autójuk. Viszont jól tudják, hogy ezt az "image"-t fenn kell tartani, hiszen a régi időkben ez tényleg így működött, még ha nem is náluk a legjobban, de inkább a közel keleti arab világban.Ez mind vicc, és csak a turistáknak adnak szép emléket Egyiptomról. Megjegyzem: nem rossz fogás...
2011. febr. 27. 11:19
 13/27 anonim válasza:
100%
Nővéremért adtak volna kettő tevét, pedig már akkor negyvenhét éves volt. Sógorom nem adta. Ki érti....?
2011. febr. 27. 13:02
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, én is ismerek magyar nőket arab férjjel, meg az internet is tele van fórumokkal, ahol a hisztis arabnak nem kellő európai nők cserélnek eszmét arról, milyen az élet az arab férjükkel.
2011. febr. 27. 19:33
 15/27 anonim válasza:
Ez szerintem elég gyakori, mi minden évben tunéziában nyaralunk és engem minden évben megakarnak venni tevékért...és minden évben egyre több tevét ajánlanak..egyik ismerős családdal voltunk együtt és ott is megakarták tevékért venni a 15-19év közötti lányokat..:D
2011. febr. 28. 14:18
 16/27 anonim válasza:
42%
Kb. olyan gyakori, mint a vesszőhiba ezen az oldalon. Tanuljunk már meg írni kéremszépen!
2011. márc. 5. 17:35
 17/27 anonim válasza:
Nem tudom már hol.. ismerősömet kecskére cserélték volna.
2011. márc. 6. 11:29
 18/27 anonim válasza:
27%
nem csak az eredeti szoke kell nekik tengerkek szemmel, te jooo eggggg..mekkora arca van itt valakinek!:D
2011. márc. 6. 18:21
 19/27 anonim válasza:
Nekem egy osztálytársamat akarták elcserélni 1 tevére. :]
2011. márc. 18. 19:24
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

igen ezek igazak !!!

én is eredeti szöszi vok kék szemekkel és nagyok a cickóim is :) és az alakom is egésszen rendben van (most nem dicsekedni akarok)

apumnak azt mondták h 50 tevét adnak 1 órán belül v annyi aranyat amennyi kiló vok ha én lehetek az arab pasi 4. felesége.

aznap hazautaztunk :( pedig csak 2. napja voltunk kint és 10 naposra terveztük a nyaralást

2011. márc. 19. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!