Ha most csak 1 kisebb táskával kiutaznák valamilyen arab országba mi lenne velem?
Sajnos ez nem a vicc kategóriába tartozik ez a kérdés
17 éves fiú vagyok teljesen tönkrement az életem ... pedig milyen vidám voltam még 2 3 évvel ezelőtt mikor a szüleimmel kinn voltunk tunéziába... de sajnos mindenkit elveszítettem akit szerettem 1 éve pont karácsony előtt meghaltak a szüleim(baleset) testvérem 24 éves de azt se tudom hol van és mamám is most halt meg októberbe. teljesen egyedül vagyok iskolába nem járok a tanárokkal is nagyon csúnyán összevesztem... nah és nem akarok tovább mesélni minden össze jött
Van egy kis megtakarított pénzem amibol ki tudnák utazni mondjuk egyiptomba csak ugy a semmibe mindig is nagyon vonzott ez
mi lenne velem ott ?
Egyetértek az előttem szólóval!
Én is éltem kint ráadásul Cairoban.
Hát nem volt fenékig tejfel...sőt.
Alig vártam, hogy hazaköltözhessünk.
Ráadásul elég szarul alakul a politikai helyzet.
Tunéziában már megdöntötték az elnök egyeduralmát, és úgy néz ki Egyiptom lesz a következő.
Libanonban is kezd forrani a hangulat, valamint Algériában, és Jordániában is.
Hagyd ki a közel-keletet egyenlőre.
Próbálj orientálódni inkább ausztria, olasz vagy valami.
Nagyon sajnálom ami veled történt!
Milyen nyelven beszélsz?
milyen munka jöhet szóba?
Van bármilyen téren tapasztalatod?
Szaud Arábiát kivéve!
Azzal messza nem értek egyet.
Ha valahol nincs élet, hát ott abszolut nincs.
Lehet belőle wc pucolo max, de az is csak tradicionális viseletbe.
hát utazni még nem utaztam ennél jóval többet kéne még tudni róla :)
hát a suli meg olyan csak hogy ott vagyok de nem igazán számít
el akarom felejteni mo t tudom hogy sok minden ide köt/kötött de ugy érzem változtatni kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!