Sharm El Sheikh vagy Hurghada? Melyik szebb természetileg, melyikhez vannak közelebb a látnivalók és egyáltalán minden érdekel! Tapasztalatokat várok!
Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 15:19
21/29 A kérdező kommentje:
Igen, megjött!
2010. dec. 15. 17:58
22/29 anonim válasza:
Akkor írjál onnan vissza nekem és ott tudunk beszélni
23/29 anonim válasza:
Én is nyáron voltam és tényleg meleg volt, de közel sem elviselhetetlen. Én továbbra is nyáron mennék, mert tavasszal azért még nem olyan jó a tenger.
24/29 anonim válasza:
Szerintem is nyáron a legjobb. Akkor vannak ott is mindenféle programok a szállodákban is.Meg egyébbként is azért hívják nyaralásnak mert az ember nyáron nyaral. Télen telel. :-)
25/29 anonim válasza:
Nekem meg pont az tetszett, hogy november közepén a 4fokból hirtelen a 33ban teremtünk:)
Bár mentem volna előbb is szivesen, csak sajnos nem tudtam:(
26/29 emlya válasza:
Mi szeptember végén voltunk, itt nagyon hideg volt é egéz héten eett, mindenki beteg volt mikor haza jöttünk, mi meg kicsattantunk az egészégtől. Csodálatos volt ez a nyaralás.
Én mindenképp Hurghadat ajánlom, mi is ott voltunk és nagyon jó ott a hangulat, amugy a másikat már cak a cápa támadások miatt sem ajánlom. De te tudod.
27/29 emlya válasza:
Ha akarod irj privit é az én képeimet i megnézheted 1300-nál is több van, abból 47-et raktam fel facebookra is. Ha érdekel irj nyugodtan. Hurghada csodálatos. =)
28/29 A kérdező kommentje:
Küldtem.:)
2011. jan. 22. 23:28
29/29 emlya válasza:
Jól van. =)
Megtaláltál facebookon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!