Ha a Dél Afrikai Köztársaságban egy mellékúton leparkolnám a kocsimat és elaludnék akkor tuti kirabolnának?
Figyelt kérdés
Pl. Egy várostól 20km reszept. 10. 20:36
2/8 A kérdező kommentje:
Biztos voltam benne, hogy ez lesz az első válasz
szept. 10. 20:39
3/8 anonim válasza:
Mivel 99%, hogy nem készülsz oda, az érdeklődésed sem kehet komoly.
De adok más feleletet: nem
4/8 anonim válasza:
Ha valóban komolyan érdekel, nem így fogalmazol. Egyébként rendkívül veszéles az egész ország. Még a repülőtér területén sem vagy biztonságban. Vannak részek, ahol jó esèlyjel neg is ölnek.
5/8 A kérdező kommentje:
Elméleti kérdés. Valamiért ezen gondolkodtam
szept. 10. 21:27
7/8 anonim válasza:
Igen, de lehet, hogy meg is ölnének, mert fehér vagy.
8/8 hungaroboy válasza:
Miért akarsz mindenáron a mellékúton parkolni és ott aludni? Az szálloda? Jobb lenne a főúton haladni, ott több az ember, nagyobb eséllyel rabolhatnának ki, sőt mi több, többször is. Ehhez még a városból se kéne kimozdulnod, megspórolhatnád a benzinköltséget, ami tiszta nyereség. Elvégre erre vágysz ha jól értem. Az már csak úgy van, hogy az ember szabadidejében olyan hasznos dolgokon agyal, hogy melyik az az ország és országterület, ahol a leghamarabb tesznek rajta erőszakot vagy juttatják koporsóba, mi sem természetesebb ennél a gondolatnál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!