Kezdőoldal » Utazás » Afrika » Egyiptomi nyaralás egy főre 6...

Egyiptomi nyaralás egy főre 6 napra mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

sziasztok.

Felkerestem egy utazási irodát, viszont úgy állítanak össze nekem árajánlatot és programot ha mondok egy maximum keretet amit kiadnék az egészért. Őszintén fogalmam sincs mennyi az ideális egy ilyen útra. A Vörös tengerhez akarok kimenni, illetve Kairoba a piramisokat megnézni, meg pár dolgot ami helyben érdekes lehet, mondjuk múzeumot, templomokat. fogalmam sincs mi van arra.

November második felétől mennék, akkor feltételezem olcsóbb minden, és nincs annyira meleg ott.

Mi az ésszerű keret egy ilyen utaz

áshoz? Mit érdemes megnézni a piramisokon kívül? Hurghadába mennék még. Arra van valami érdekesség?

Köszönöm a válaszokat.

júl. 2. 10:52
 1/5 anonim ***** válasza:
81%

2 éve voltunk 1 hétig, ketten. Saját szervezés. Nem emlékszem a pontos összegre, de 1 és másfél millió között volt. Kairoba mentünk, elösször ott néztünk szét 3 napot, majd 2 napra lementünk Luxorba és vissza Kairo.

Az a baj hogy fogalnad sincs Egyiptomról. Pl a piramisok meg Hurghada nagyon messze vannak egymástól. Hurghada tipik nyaraló központ, oda úgy érdemes menni ha all inclusive akarsz hasat süttetni a napon.

Nyilván amit érdemes megnézni az Kairó-Gíza (piramisok, szfinx), ez északon van. És Luxor (Királyok völgye) ez délebbre van. Ez a 2 fő látványosság. Persze lehet még menni pl Alexandriába ami még északabbra van, és Abu simbelbe ami meg még délebbre van.

Ja igen, mi februárban voltunk. Luxorban 30 fok volt majd megdöglöttünk.

júl. 3. 01:38
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod, mivel még sosem voltam ott így hogy is lehetne róla bármi fogalmam is? egyébként Luxor még messzebb van Kairótól.

1,5M forintot kicsit sokallom érte, de nyilván ez program függő dolog.

kb 300 ezret akarok erre szánni maximum. Nincsenek nagy igényeim, csak néhány múzeum és a tengerpart. Fogalmam sincs még mindig hogy mit érdemes arra megnézni, ebben reméltem némi tanácsot.

júl. 3. 08:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt fogalmam róla, de mindennek utána lehet nézni. 300 ezerből nem hiszem hogy kijön 6 nap. Pl oda nem megy fapados, tehát a repjegy nem 10 000 ft. Szállás mondjuk 20 000 ft/éjszaka.

Persze ha elmész egy all inclusive szállodába, az lehet kijön 200 ezerből. De akkor még nem voltál sehol máshol.

júl. 3. 15:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Kairoba megy fapados úgy tudom, közvetlen járat.
júl. 3. 15:26
 5/5 anonim válasza:
170ezer/fő
júl. 25. 20:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!