Marokkóban és Tunéziában is gyakori a hasmenés és hányás a turisták korében, ahogy pl. Egyiptomban is?
Szia, voltam Marokkóban, arról tudok nyilatkozni. Én ettem sarki bódés sültet, hamburgert is, helyben facsart narancsdzsússzal, illetve helyben készült tejes banánitalt is kóstoltam, az utóbbi tényleg kicsit hashajtó hatású, egyébként minden más 0 hatással volt a szervezetemre, azon kívül hogy jól laktam tőle. Hányás pedig egyáltalán nem jellemző.
Természetesen a csapvizet ugyanúgy kerüld el, és a jégkockás italokat is csak a kicsit puccosabb helyen válaszd.
Ez a hasmenés és hányás dolog egyszerűen kiirthatatlan a turisták körében.
Nagyon régen megirta valamelyik barom egy útikönyvben, és a dilinyósok egymásnak adják át ezt a hiedelmet.
Közben rettegnek mindentől, ami folyadék.
Az igazság pedig az, hogy ez a hasmenés/hányás nagyon ritka.
Saját magam tapasztaltam, hogy Egyiptomban mennyire gyakori és mi is átéltuk az egész családdal. A tobbi országot nem tudom, ezért kérdeztem.
Nem Magyarországon élunk, de gyakran járunk át és mindig jókat eszunk, soha nem volt még utána gond a gyomrunkkal, ugyhogy utolso, ez se igaz, inkább az a baj, hogy a magyaroknak semmi nem jo, egy csodás országban élnek és nem tudják értékelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!