Kezdőoldal » Utazás » Afrika » Érdemes elmenni egy ilyen...

Érdemes elmenni egy ilyen afrikai körutazásra a nyárra?

Figyelt kérdés
Országok amiket meg szeretnék látogatni: Dzsibuti, Szomália, Szomáliföld, Kongói Demokratikus Köztársaság, Közép Afrikai Köztársaság, Csád, Niger, Dél - Szudán, Szudán. Minden országban 5 nap.
jún. 1. 18:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%
A kalauztól a Bering-szorosban kérd el a sapkát, sálat és kesztyűt.
jún. 2. 13:13
 12/16 anonim ***** válasza:

Kifejezetten alapos tájékozottságra és realitás érzékre vall az országok és az évszak kiválasztasa is. Végül is mit csinálnál ott télen, amikor még a zsiráfok is téli álmit alszanak és a havat sem takarítják az utakról.

Szóval nekem tetszik az ötleted bátor honfitársam. Ne aggódj, 1200000 forint az rengeteg pénz, abból némelyik említett országot egészben meg is vásárolhatnád. Méghogy 12,5 millió nyomorgó országa, van itt pénze az embereknek!

jún. 2. 23:30
 13/16 A kérdező kommentje:
Nos, igazából ezt én írtam el, 1 millió 200 ezer az amennyit minimum rá bírok szánni, felső határ nagyon nincs.
jún. 3. 06:39
 14/16 anonim ***** válasza:
Logikátlan, amit írsz.
jún. 3. 07:05
 15/16 anonim ***** válasza:
Nosza, rajta. Aztán lássuk a szebbnél szebb saját képeket.
jún. 6. 13:26
 16/16 anonim válasza:
Afrikában is lehet légkondicionált autóbusszal utazni.
jún. 20. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!