Mit érdemes megnézni Gízában 5 napos utazás alatt, hol érdemes megszállni, hol érdemes enni, mennyire kell tartani az araboktól?
Figyelt kérdés
febr. 1. 12:50
11/20 anonim válasza:
Gulyás Attila rá van kattanva a saját teóriáira, de egyébként igen, ilyen szervezésre gondoltam. Ha nem zavarnak a hülyeségei, akkor biztosan tud segíteni.
12/20 A kérdező kommentje:
járt ott valaki vagy csak magyaráztok? reptérről van helyi buszos transzfer a piramisokhoz?
febr. 6. 14:37
14/20 anonim válasza:
Jártam, de kocsit béreltem, amivel bejártam Kairó úgy 100 km-es körzetét, + busszal elmentem Luxorba.
Érdemes inkább vonattal, hálókocsival menni.
15/20 A kérdező kommentje:
gizából luxorba 10 óra az út, 24ezer forint, nem túl jó deal
febr. 7. 02:14
17/20 A kérdező kommentje:
azt olvastam nincsenek jelzőlámpák, kocsit nem bérelnék és 100km-es körzetben Memphis, Sakkara és Dahshur vannak, ami nem tűnik akkora attrakciónak mint a gizai piramisok, milyen monumentális dolgot érdemes megnézni egyiptomban ami nincs olyan messze mint Abu Simbel vagy Luxor?
febr. 15. 16:56
18/20 anonim válasza:
Sakkarában Ty masztabáját érdemes megnézni.
Ha vezettél Olaszországban, kb. szorozd meg tízzel.
Én sok helyen vezettem, vagy 15-20 országban, nekem nem okozott gondot.
19/20 A kérdező kommentje:
azt nézzem meg hogy maszturbál tyé?
febr. 15. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!