Melyik afrikai országba utazzak el az alábbiak közül?
Oh, persze, mert nyilvánvalóan az egyetlen módja annak, hogy bizonyítsam afrikai utazási tapasztalataimat, az az lenne, ha ténylegesen minden országban jártam volna, ugye? Mert mindenki tudja, hogy ha valaki nem járt meg néhány "necces" országban, akkor azonnal minden hitelét elveszíti, és semmilyen érdemi véleményt nem formálhat a kontinensről. Természetesen nincs más módja annak, hogy valaki értékelhető megfigyeléseket tegyen egy adott téma kapcsán, csak ha tökéletesen tapasztalattal rendelkezik az összes lehetséges szempontból. Köszönöm!
Öt felejthetetlen napot töltöttem el Mozambikban, ahol felfedeztem az ország sokszínűségét és szépségét. Első napomat Maputoban kezdtem, ahol sétáltam az utcákon, meglátogattam a bazárokat és megkóstoltam a helyi kulináris remekeket. A város nyüzsgése és az utcák színei teljesen lenyűgöztek.
Másnap elindultunk busszal a Gorongosa Nemzeti Parkba ( a buszjegy ára kb 110 forint volt, és leszálláskor kellet kifizetni.) Itt lenyűgöző élményeket éltem át. A vadonban dzsippel vittek minket. Megcsodáltuk a gazdag állatvilágot és a természet szépségeit. A Gorongosa memzeti park valóban egy olyan hely, ahol az ember egyszerűen összeolvad a természettel.
A harmadik és negyedik napomat a Bazaruto-szigeteken töltöttem, ahova kisrepülővel utaztam. A fehér homokos strandokon pihentem és a tengerben fürödtem. A Bazaruto-szigetek gyönyörűsége lenyűgöző volt, és a kristálytiszta vízben való úszás hatalmas érzést jelentett számomra.
Az utolsó napra visszarepültem Maputoba, hogy újra élvezhessem a város hangulatát és ízeit, mielőtt visszaindultam volna hazafelé. Mozambik lenyűgöző ország. Van minden ami kell. Utána indult a gépem Kairóba, onnan pedig Budapestre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!