Kezdőoldal » Utazás » Afrika » Melyik afrikai országba...

Melyik afrikai országba utazzak el az alábbiak közül?

Figyelt kérdés
Elefántcsontpart, Csád, Niger, Nigéria, Kongói Dem. Köztársaság, vagy Dzsibuti. Már 20 afrikai országban jártam, és ezekbe is szeretnék elutazni.

2024. jan. 29. 07:53
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

Oh, persze, mert nyilvánvalóan az egyetlen módja annak, hogy bizonyítsam afrikai utazási tapasztalataimat, az az lenne, ha ténylegesen minden országban jártam volna, ugye? Mert mindenki tudja, hogy ha valaki nem járt meg néhány "necces" országban, akkor azonnal minden hitelét elveszíti, és semmilyen érdemi véleményt nem formálhat a kontinensről. Természetesen nincs más módja annak, hogy valaki értékelhető megfigyeléseket tegyen egy adott téma kapcsán, csak ha tökéletesen tapasztalattal rendelkezik az összes lehetséges szempontból. Köszönöm!

2024. márc. 11. 06:17
 22/39 anonim ***** válasza:
@21 Elég könnyen tudnád bizonyítani egy darab képpel is akár, amit persze megtagadtál. Megoszthatnál egy sztorit is, amit valamelyik országot meg nem jártként nem nagyon tudhat az ember. Persze nem lesz ilyen, mert Marokkóban sem jártál még, nem hogy Mozambikban vagy Ruandában.
2024. márc. 11. 08:35
 23/39 A kérdező kommentje:
Sajnos Ruandában tényleg nem voltam még, de Marokkóban és Mozambikban igen. Kösz az ötletet, holnap indulok. Részemről ennyi.
2024. márc. 12. 18:03
 24/39 anonim ***** válasza:
82%
@23 Mesélhetnél egy pöttyet a mozambiki kalandról. Vízumügyek? Melyik határátkelőn léptél be? Bármi konkrét sztori korrupcióról vagy taxisokról? Elég sokszor fordultam meg Dél-Afrikában, ha jártál, akkor három autentikus mondattal simán tudnád bizonyítani. De hát továbbra is kamuzol, csak az ég tudja, miért.
2024. márc. 12. 18:32
 25/39 A kérdező kommentje:

Öt felejthetetlen napot töltöttem el Mozambikban, ahol felfedeztem az ország sokszínűségét és szépségét. Első napomat Maputoban kezdtem, ahol sétáltam az utcákon, meglátogattam a bazárokat és megkóstoltam a helyi kulináris remekeket. A város nyüzsgése és az utcák színei teljesen lenyűgöztek.

Másnap elindultunk busszal a Gorongosa Nemzeti Parkba ( a buszjegy ára kb 110 forint volt, és leszálláskor kellet kifizetni.) Itt lenyűgöző élményeket éltem át. A vadonban dzsippel vittek minket. Megcsodáltuk a gazdag állatvilágot és a természet szépségeit. A Gorongosa memzeti park valóban egy olyan hely, ahol az ember egyszerűen összeolvad a természettel.

A harmadik és negyedik napomat a Bazaruto-szigeteken töltöttem, ahova kisrepülővel utaztam. A fehér homokos strandokon pihentem és a tengerben fürödtem. A Bazaruto-szigetek gyönyörűsége lenyűgöző volt, és a kristálytiszta vízben való úszás hatalmas érzést jelentett számomra.

Az utolsó napra visszarepültem Maputoba, hogy újra élvezhessem a város hangulatát és ízeit, mielőtt visszaindultam volna hazafelé. Mozambik lenyűgöző ország. Van minden ami kell. Utána indult a gépem Kairóba, onnan pedig Budapestre.

2024. márc. 13. 07:02
 26/39 A kérdező kommentje:
Turista vízumot vettem, amit a belépésnél csak meg kell venni, és hagyni lepecsételni. Ezt a buszon és a kisrepülőn is elkérték. Az ára 140 dollár volt.
2024. márc. 13. 07:06
 27/39 A kérdező kommentje:
És még mielőtt megkérdeznéd: tudom hogy Maputoból Kairóba nem lehet utazni. Johannesburg-i átszállással mentem. A repjegy 142 ezer valamennyi forint volt. (amúgy 2022 októberében utaztam.)
2024. márc. 13. 07:10
 28/39 anonim ***** válasza:
És ezt mind egy Tripadvisor bejegyzésből fordítottad?
2024. márc. 15. 01:23
 29/39 A kérdező kommentje:
Oké, itt már tényleg veled van a baj.
2024. márc. 15. 07:57
 30/39 anonim ***** válasza:
Akkor linkeld be a képeidet 29/30
2024. márc. 15. 08:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!