Melyik fekete-afrikai országba lehet a leggyorsabban egy gyerekes családnak vízumot igényelni?
Itt mutatja melyik régió tartozik ide.Ezek közül az országok közül nézegettünk párat ár érték arányban meg kisgyerekes családnak is jó legyen.
Fórumokon csoportokon ezer dolgot írnak ezért akartam itt is megkérdezni.
Mit akartok ott csinálni? Vagy csak trollkodni? :)
Néhány itteni országba vízum sem kell, de én azért nem mennék bárhova (pl. Angola, Botswana stb. nekem nem vonzó egyáltalán).
Az ár-érték arány meg elég szubjektív, Sao Tomé és Princípe vagy a Seychelle-szigetek nagyon szép lehet, de ezek pl. tuti, hogy drágák, viszont a többihez nem nagyon tudnék viszonyítani.
Ráadásul ebben a térségben rengeteg az utazásra nem javasolt ország a konzuli tájékoztatás szerint, ahová felnőttként sem biztos, hogy bevállalnék egy utat, nemhogy kisgyerekkel...
Nem is értem, hogy egy ekkora területet hogy lehetne országonként egy kalap alá venni :)
Jaj, én akartam ellőni a medvesprayt.:(
Az elsőt sajnálom, hogy ennyit fáradt egy normális válasszal, mikor a kérdés is csak trollkodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!