Húrgadába tényleg csadorban kell lenni a nőknek ha ott nyaralunk?
Tengerbe be lehet menni fürdeni nőként vagy ahhoz is valami muszlim öltözet kell?
Ott kell megvenni vagy már vinni kell magunkkal és a repülőn felhúzni?
Nem voltunk még ilyen helyen csak Európában voltunk.
Előtte azért tájékozódni kell nem ismeretlenül indulunk el.
Feleség kezét megfoghatja a férj vagy ölelés lehet?
Mert ilyen országban azt olvastam ha jelentik és rendőr jön büntetés van elég keményen.
Pár éve az indexen olvastam hogy egy turistapárt iránban ezért vettek őrizetbe mert nyilvánosan egymáshoz ért.
Normális válaszokat légyszi aki járt már arra olyan írjon két hét múlva megyünk.
#6 Iran es Egyiptom 'kicsit' kulonbozik. Minek mesz olyan helyre nyaralni, amirol halvanylila segedfogalmad nincs es indulas elott par nappal allsz neki parazni hogy jajjjjmostmilesz?
Marmint ugye ha a kerdes komoly lenne, aminek 0.0001% eselye van...
Nyugodtan megfoghatja apukád anyukád kezét, ne félj, Matildka, nem lesz semmi baj!
U.i.: ha rákeresel a google képtalálatok között arra, hogy "Hurghada beach/tengerpart", és tudsz nekem mutatni egyetlen képet, ahol a nők csadorban vannak a tengerparton tömegesen, akkor kapsz egy pirospontot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!