Kezdőoldal » Utazás » Afrika » Egyiptom, Kairó mennyire...

Egyiptom, Kairó mennyire biztonságos egy egyedül utazónak?

Figyelt kérdés

Rengeteg videó alatt, google értékelésnél olvasom, hogy átvernek mindenhol, az oké, benne van a pakliban, de biztonság szempontjából van valakinek tapasztalata?

Tömegközlekedés vállalható?

2023. aug. 12. 17:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Akkor lehet kell még egy kis tapasztalatgyűjtés :) És más egyiptomi városban is ezt tapasztaltad(ha voltál már)? Pl ahogy nézem hurghadaból is vannak szervezett cairo day tripek.
2023. aug. 13. 14:57
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Alexandria ezerszer európaibb, a Vörös-tenger partján levő városoknak meg semmi köze Egyiptomhoz. Nem rosszak egyáltalán, de oda napozni meg sörözni megy az ember, nem Afrikát felfedezni. A déli határ környéke meg időnként a Sínai-félsziget tud ténylegesen necces lenni. Nyilván azért nem olyan, mint Szudán vagy Mauritánia, de azt átlag turistáknak én már nem ajánlanám.
2023. aug. 13. 15:41
 13/14 A kérdező kommentje:

Értem, köszi szépen a hasznos válaszokat!

Lényegében akkor vállalható lenne, de résen kell lenni, és fel kell készülni egy kultúrsokkra.

Még kutatok a témában, alszok rá pár napot.

Amúgy Jordánia szerinted vállalhatóbb lenne az én esetemben?

2023. aug. 13. 16:27
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
@13 Végtelenszer egyszerűbb hely, a Közel-Kelet háborúkból kimaradt országai nyugodt és békés helyek, egyedül Libanon szenved sajnos mostanában.
2023. aug. 13. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!