Volt olyan aki utazott Egyiptomba terhesen?
Egy hetes nyaralásra (all inclusive) mennénk Egyiptomba, de nem tudom, hogy be merjem-e vállalni. Addigra a 15.héten leszünk.
Volt olyan aki így elutazott és nem lett baja?
Szerintem hallgass a megerzesedre, én mindig így tettem.
Plusz a kajaval szerintem vigyázni kell, biztos nem tenne jót egy gyomorrontás.
15 hetesen alapvetően repülhetsz meg minden.
Az egyetlen ami miatt elgondolkodnék az az, hogy ha mégis beüt valami, nem biztos, hogy egy egyiptomi kórház vendégszeretetét szeretnéd élvezni.
Egyiptomban ugyan semmi bajom nem volt (másoknak, ahogy hallottam a repülőn visszafelé, igen), viszont Marokkóból aznap amikor hazaértünk este azt hittem az ügyeletet is ki kell hívni olyan fájdalmaim voltak, alul felül egyszerre jött ki minden megállás nélkül, magas lázzal.
Nem tudom a babának egy ilyen mennyire tenne jót...
Nézd, maguk az egyiptomi üdülőkomplexumok biztonságosak, az étellel nincs gond, csapvizet nem szabad inni meg jégkockával készült italt sem (ha a jégkocka csapvízből készül), és akkor még a hasmarsot is el lehet kerülni.
(saját tapasztalat)
Nyáron viszont én nem mennék Egyiptomba, mert piszok meleg van, csak pihegni lehet olyankor a klímás szállodában - ezt azért terhesen meggondolnám.
Azt is, amit a többiek írtak: Európán belül nyugodtabban utaznék a helyedben, már csak azért is, hogy ha ne adj'isten bármi gond lenne, az orvosi ellátás jobban elérhető.
Egy hasmarsot a legjobb szállodában is kifoghatsz.
Vigyél magaddal bolus adstringens tablettát és a kezdeti tünteteknél kezd el szedni.
Ne igyál csapvizet, ne kérj jeget az italba, kerüld a leveles zöldségeket, jó esetben megúszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!