Nigéria afrikai viszonylatban biztonságos országnak számít?
Figyelt kérdés
2023. jún. 22. 16:52
1/15 anonim válasza:
Amugy igen csak nagyon sok a medve.
3/15 anonim válasza:
A skizofren ismerosom vizsgaztatott masokat, es iszonyuan mulatott, ha nala muveletlenebb volt valaki. Szerintem te ezert vagy itt.
4/15 az agy válasza:
Persze hogy biztonságos hely. Nyugodtan menj oda. Gondolom nem vagy egy lángész.
5/15 anonim válasza:
A skizoknak megvan a bajuk. Az nem csak skizo volt, hanem talán még nárcisztikus, szociopata is mellé!
A legtöbb skizo magába fordul.
6/15 anonim válasza:
5: sokan keverik a szezont a fazonnal. A kérdés azonban másról szól, (nem) Nigériáról szól.
7/15 anonim válasza:
Apád országáról, tudom.
Apád országa kurvára veszélyes.
Az én apám országa sokkal kevésbé, pedig az is "lent" van a glóbusz övtáskájánál.
8/15 anonim válasza:
Amúgy, felpontoztalak, mert igbo vagy és azokat szívatta a történelem. Nigéria csecsenjei ők. A csecsenek is szoptak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!