Hová utazhatnánk el februárban, nem túl messze, ahol elég meleg van a tengerben fürdéshez?
Figyelt kérdés
24 fok körüli vízhőmérséklet.2023. jan. 18. 18:37
2/18 anonim válasza:
24 fokos v0z a trópusokon, vagy nagyon messze a déli kontinensen van.
Mindegyik nagyon drága , és hitem szerint a buta sznoboknak való.
Ha megfelel, 20 fokos vizzel és 30 fokos levegővel ott van akaba, vagy 20 fok körüli hőmérséklettel a dél-mediterrán régió.
3/18 A kérdező kommentje:
Aqaba jó, csak oda most drága a jegy.
2023. jan. 18. 20:02
4/18 anonim válasza:
3. Hát, ha nem szempont az arabmentesség...
5/18 anonim válasza:
Vörös tenger ilyenkor is kellemes meg a Perzsa-öböl is.
6/18 anonim válasza:
Madeira az isten. Vasárnap fürödtünk a tengerben. Zseniális hely. Emellett olcsó.
7/18 anonim válasza:
@4 Elképesztő, hogy még az utazási fórumon is ilyen beszűkült rasszistákat kell olvasni. Találkoztál életedben jordán emberrel?
8/18 anonim válasza:
Sajnos, találkoztam.
Szuverén jog eldönteni, melyik régiót kedveli turizmusra, saját pénz koltésére az ember és melyiket nem.
Te meg menj Grönlandra nyaralni az @ny*d pénzén. Ha diszkriminálod a helyet, mert szerinted hideg, akkor klímaváltozás-tagadó n**i vagy.
9/18 anonim válasza:
@8 Voltam már saját pénzen, elég remek hely. Jordániával kapcsolatban viszont tényleg nem értem az ellenérzést, nekem konkrétan csak pozitív tapasztalataim voltak és a legtöbbeknek is ez szokott lenni a véleménye. Na mindegy.
10/18 anonim válasza:
Egyiptom, Vörös-tenger teljesen jó.
De szerintem a Kanári-szigeteken is lehet fürdeni ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!