Kezdőoldal » Utazás » Afrika » Aki már volt Tunéziában,...

Aki már volt Tunéziában, nálatok sem volt tisztaság a hotelben?

Figyelt kérdés

Egy 5*-os szállodában szálltunk meg, s minden nagyon koszos volt. Nem cserélték a koszos terítőket és a fürdőben is sok helyen le volt rakódva a kosz, ragadt minden.

Maga a belváros is egy nagy putri volt. Ott mindenki így él? Sousse városában voltunk. Többet biztosan nem megyünk. A férjem még egy hányás-fosást is elkapott, pedig mindent betartottunk, rám meg ha egyedül kimerészkedtem a hotelből, azonnal szólongattak az arab pasik.

2022. aug. 2. 13:52
 1/3 anonim ***** válasza:
35%
Egy magyar lány kalandjait olvashattuk a nagy észak-afrikai régióból.
2022. aug. 2. 14:05
 2/3 anonim ***** válasza:
87%

Mi régebben, még az arab tavasz előtt voltunk Tunéziában, szintén Sousse-ban. A hotel nagyon kellemes volt, pedig csak 3*-osban voltunk akkor. Betegek sem lettünk, bár nekünk külön felhívták a figyelmünket arra, hogy a szállodák éttermein kívül semmit(!) ne fogyasszunk. Nekünk kiváló élmény volt, de azóta ugye történtek ott mindenféle változások, nem tudom, mennyire érdemes mostanában arra utazni.

A helyi arab pasik pedig nem neked szólnak be, hanem a turistáknak általában, mindegy, ki vagy és honnan jöttél. Tapasztalat: direkt provokálnak és röhögnek rajtad, ha látják, hogy zavarban vagy :) Én inkább valami poénnal válaszoltam, így mindenkinek jobb volt.

2022. aug. 2. 14:36
 3/3 A kérdező kommentje:

Hmm..akkor szerencsétek volt. Mi sem ettünk máshol, de megkérdőjelezzük már a körülményeket is, ahogyan az ételek készültek.

Tényleg érdekes, meg csalódott vagyok, mert jobbra számítottam.

Nos, igen, így gondoltam, hogy “kekeckednek” a turistákkal, de főleg a nőkkel, s ezt magamon vettem észre.

2022. aug. 2. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!